Dolar 32,2900
%0.15
Euro 34,7563
%0.23
Altın 2.394,760
%0.06
Bist-100 10.248,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

'İzmir'i, İzmirli adaylara bırakınız'

“İzmir çantada keklik değil; bir bakarsın İzmir gidivermiş!”
Önce korku salmak, sonra “Çaresi benim” demenin dik alası.

Mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde, eski partisini CHP’ye oy kaybettirmek için elinden geleni yapan başka bir partinin sayın genel başkanı, bunları unutmuş gibi. 2024 yerel seçimlerde CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için göz kırpıyor. 

Beyefendi, CHP’nin üst yönetimine rest çekme eylemine devam ediyor, “CHP’deki yeni yönetimin ayakları henüz yere basmıyor. Kendilerini uyarmaya çalışıyorum.” Yani, mealen, demek istiyor ki, “İzmir’i yeniden kazanmak istiyorsanız? Beni aday gösterin”

Sayın genel başkan, kusura bakma dükkân kapalı!

CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirleme konusunda kendi kendilerine akıl hocalığına soyunanlar da aynı masalı anlatıyor, Neymiş efendim, “İzmirli aday konusunda di-renmenin, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kay-betmesine neden olabilirmiş.”

Son yıllardaki her seçimde,  İzmirli sosyal demokratların inadına oy verdiği CHP’yi, yerel seçimler öncesi, kendi emelleri için ray-dan çıkarmak isteyenler boşuna heveslenmesin.

CHP’nin yeni üst yönetimi bu güne kadar sergilediği ilkeli ve gü-ven verici duruşuyla, önümüzdeki yerel seçimlerde, İzmir’in say-gın ve nitelikli aday adayları dururken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına, İzmir dışından bir kişinin aday gösterilmesini isteyenlerin bu yozlaşma siyasetine asla prim vermeyecektir.