Dolar 32,4430
%-0.13
Euro 34,7323
%-0.68
Altın 2.441,360
%0.21
Bist-100 9.934,00
%2.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu:“Bölen olma, birleştiren ol!”

Kocaoğlu:“Bölen olma, birleştiren ol!”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aziz Kocaoğlu, CHP Urla seçim bürosunun açılışına katıldı. Açılış öncesi Urla Meydan’da vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aziz Kocaoğlu yoğun tezahüratlarla sahneye çıkarak yaptığı konuşmasında, ülkenin kurtuluşu için birleşme çağrısı yaptı.

  • Ege Postası
  • 01.03.2014 - 17:16
İZMİR - Yağmur altında gerçekleşen açılışta Urlalılara seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu, 10 yıldır Urla’ya hizmet verdiğini, iflas eden su şebekesinin hepsini değiştirdiklerini, 2 arıtma yaptıklarını, kanalizasyon şebekesini değiştirdiklerini ve yaptıkları diğer yatırımlarla birlikte maliyetin 150 milyon TL’yi bulduğunu söyledi. Urla Belediyesi’nin yaptığı bir çok projeyi de desteklediklerinin altını çizen Başkan Aziz Kocaoğlu, “Biz Urla’yı ayrı bir anlam taşıdığı için, Yarımada’nın merkezi olduğu için, İzmir’in kalkınmasında kaldıraç olduğu için; Urla’yı kalkındırırsak Yarımadayı kalkındıracağımıza inandığımız için özel tutuyoruz” dedi.

 
Bir bölen olma
Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu ile birlikte 5 yıl çalıştıklarını söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu,“Buradan Selçuk Başkan’a sesleniyorum. Araştırma yaptır, durumunu gör ama Urla’yı bölme! Buna hakkın yok! Zaten tanıyoruz, seviyoruz. Bir bölen olma, birleştiren ol!” dedi.
 
Hükümetin lastiği patladı
Başkan Kocaoğlu, iktidar partisi tarafından İzmir’i yeren konuşmaları da hatırlatarak “Bu memlekette bir 17 Aralık var. Bir de 2013 haziran var. Birinde gezi ruhu var. Diğerinde Hükümetin lastiğinin patlaması var. Ömrüm kalırsa emekli olunca bu hükümetle yaşadığım olayları, Ankara’daki görüşmeleri kaleme alacağım. Bu hükümet 10 senedir İzmir’e iyi niyetli bakmadı. Bir numaralı şahidi benim” şeklinde konuştu.
CHP Büyükşehir adayı sözlerini şöyle tamamladı:
“30 Mart’ta hedef sadece belediye başkanlığı değildir. Hedef ülkenin kurtuluşudur. Onun için sesleniyorum: Bölmeyin! Bir oy bile bölmeyin ve birleşin! Birlikten kuvvet doğuyor.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.