Dolar 32,5719
%0.26
Euro 34,9905
%0.05
Altın 2.459,320
%0.95
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka'da örgüte 'Yıldırım' mesaj

CHP Karşıyaka'da örgüte 'Yıldırım' mesaj

İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ı düşürmek için önceki gün imza hareketi başlatılan ve ardından dün de 6 ilçe yöneticisinin istifası sonrası kriz yaşayan CHP Karşıyaka'da, İlçe Başkanı Yıldırım'dan flaş bir hamle geldi. Başkan Yıldırım tüm örgüte SMS yoluyla mesaj göndererek birlik olunması yönünde çağrıda bulundu. CHP Karşıyaka'da Başkan'dan birlik çağrısı

  • Ege Postası
  • 29.06.2019 - 16:29

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka’da başkanlığını düşürmek için imza hareketi başlatılan ve ardından 6 ilçe yöneticisinin istifasıyla gerilen CHP Karşıyaka'da İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, örgüt üyelerine SMS göndererek birlik çağrısında bulundu.

CHP Karşıyaka'da önceki gün Yıldırım'ın başkanlığının düşürülmesi için imza hareketi başlatıldığı iddia edilmiş dün de Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Çıldır, Bilgi İletişim Sorumlusu Başkan Yardımcısı Cem Doğan, Muhtarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yiğit Karayılanoğlu, Sosyal Yardımlaşma İşleri Sorumlusu Başkan Yardımcısı Gülseren Köksal, Gençlikten Sorum İlçe Başkan Yardımcısı İzzet Uğur Zeki, Halkla ilişkiler Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Saadet Arslan 9 maddelik bir bildiri yayınlayarak istifa etmişti.

Gelinen süreçte büyük sıkıntı yaşayan İlçe Başkanı Yıldırım’dan karşı hamle geldi. Yıldırım tüm partililere SMS yoluyla mesaj göndererek birlik çağrısında bulundu.

İstanbul seçimleri sonrası CHP’nin iktidar yolunun açıldığını öne süren Yıldırım mesajında şunları dile getirdi;

“Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka örgütünün değerli üyeleri, 23 Haziran'da yapılan ve adaletin yerini bulduğu demokrasinin kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini sayın Ekrem İmamoğlu'nun kazanması ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına giden yol açılmıştır. İhtiyacımız olan tek şey birlik ve beraberliğimizdir. Bundan sonra birbirimize daha güçlü kenetlenerek Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerini hep birlikte daha güçlü kılacağız.

YAŞASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİ."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.