Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karşıyaka kaynıyor! İmza krizinin ardından şimdi de görevden alma iddiası

CHP Karşıyaka kaynıyor! İmza krizinin ardından şimdi de görevden alma iddiası

CHP Karşıyaka İlçe Örgütü’nde dün yaşanan imza krizi gençlik kollarına sıçradı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın görevden düşürülmesi için imza toplandığı iddiaları kulisleri hareketlendirirken, CHP İzmir İl Gençlik Örgütü Başkanı Ozan Uyan’ın Karşıyaka Gençlik Kolları Başkanı Uğur Ermeş’i görevden alacağı ileri sürüldü. İmza krizinin ardından şimdi de görevden alma iddiası

  • Ege Postası
  • 28.06.2019 - 10:59

EGEPOSTASI- CHP Karşıyaka, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın görevden düşürülmesi için imza iddiaları ile çalkalanırken krizin gençlik kollarına sıçradığı ileri sürüldü. CHP İzmir İl Gençlik Örgütü Başkanı Ozan Uyan’ın Karşıyaka Gençlik Kolları İlçe Başkanı Uğur Ermeş’i görevden alacağı iddia edildi.

CHP’de yaklaşan kongre takvimi öncesinde parti içi hesaplar kızışırken Karşıyaka’da yaşanan kriz gençlik kollarına da yansıdı. CHP İzmir kulislerinde konuşulan iddiaya göre; Başkan Ozan Uyan’ın Karşıyaka Gençlik Örgütü Başkanı Uğır Ermeş’i görevden alarak, Karşıyaka’da yaşanan imza krizinde yeni bir cephe oluşturacağı yönünde.

Karşıyaka Gençlik Örgütü’nde daha önce 31 Mart Yerel Seçimleri’nde meclis üyelerinin belirlenmesi aşamasında liste krizi yaşanmış ve gençlik kollarından 7 kişi yönetime istifasını sunmuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.