Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım'dan istifacılar hakkında çarpıcı açıklama: Onlar benim canımdır

Yıldırım'dan istifacılar hakkında çarpıcı açıklama: Onlar benim canımdır

CHP Karşıyaka’da yaşanan istifa depremi sonrası, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan açıklama geldi. 6 istifa sonrası 11 arkadaşıyla yola devam edeceğini belirten Yıldırım, kendisine yöneltilen ‘Tek adam’ suçlamaları için “Ben onların mecburiyetten yazıldığını biliyorum. Onların beni ne kadar sevdiğini biliyorum. O arkadaşların hiç biri o maddeleri yazacak arkadaşlar değil. Onları çok iyi anlıyorum” dedi. Yıldırım'dan istifacılar hakkında çarpıcı açıklama

  • Ege Postası
  • 28.06.2019 - 15:49

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - İzmir siyasetini bir anda hareketlendiren CHP Karşıyaka’daki istifa depremi sonrası başkanlıktan düşürülmeye çalışılan fakat 6 istifa sonrası görevine devam eden CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’dan göreve devam mesajı geldi.

Yıldırım 6 başkan yardımcısının istifasını şöyle değerlendirdi:

“Altı arkadaşım istifa etmiştir. 11 arkadaşımla birlikte yolumuza devam etmekteyiz. Ben bugüne kadar gösterdikleri emek için onlara teşekkür ediyorum. Hepsi güzel insanlar, iyi insanlar hepsi CHP için bir değer. Bugün bu şekilde olmuş olabilir, yarın başka bir platformda birlikte yürüyeceğimize eminim. Bugüne kadar çok güzel çalışmalar yaptık, bütün kararlarımız oy birliğiyle aldık. Düşüncelerimiz yönetim kurulu toplantılarında saatlerce tartıştık. CHP Karşıyaka örgütü kurumsal ve çok güçlü bir örgüttür. Bu tür şeyler olabilir. Bundan sonra daha fazla kenetlenerek partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Hepsine bugüne kadar ki emekleri için teşekkür ediyorum.” 

‘BEN ONLARIN MECBURİYETTEN YAZILDIĞINI BİLİYORUM’

İstifa metnindeki ‘Tek adam’ ve baskı suçlamalarıyla ilgili olarak isim vermeden İzmir İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner’i suçlayan CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, “Ben onların mecburiyetten yazıldığını biliyorum. Onların beni ne kadar sevdiğini biliyorum. O arkadaşların hiç biri o maddeleri yazacak arkadaşlar değil. Onları çok iyi anlıyorum. Günü ve zamanı gelince oturur nedeni sonucunu konuşuruz. Yolları açık olsun gün gelir yine birlikte yürürüz. Tek isteğim bu konunun artık uzatılmaması. Biz 23 Haziran gibi çok önemli bir süreci atlattık. Karşıyaka İlçe Örgütü yüzde 71 oy alan Türkiye’nin en başarılı örgütlerinden birisidir. CHP’ye zarar vermeye çalışanlara biz asla müsaade etmeyeceğiz. Onlar benim canımdır” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.