Dolar 32,5465
%0
Euro 34,8734
%0.02
Altın 2.428,980
%-0.05
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yıldırım imza iddialarını yalanladı

CHP’li Yıldırım imza iddialarını yalanladı

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, başkanlığının düşürülmesi için 8 ilçe yönetim kurulu üyesinin imza verdiği iddialarına sert yanıt verdi. Başkan Yıldırım Egepostası’na zehir zemberek açıklamalarda bulundu. CHP’li Yıldırım imza iddialarını yalanladı

  • Ege Postası
  • 27.06.2019 - 12:33

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım’ın başkanlığını düşürmek için 16 kişilik yönetim kurulundan 8 kişinin istifa ettiği iddiaları ortalığı karıştırdı. Karşıyaka’da Uğur Yıldırım’ın başkanlığının düşmesi için 1 imza kaldı iddaları sonrası kulisler hareketlenirken, sürecin arkasında Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ve  İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner'in olduğu iddia edildi. Karşıyaka İlçe eski Başkanı Adnan Alabay’ın, Uğur Yıldırım'la birlikte hareket ettiği öğrenildi. Başkan Yıldırım ise eline ulaşan bir istifa bile olmadığını söyledi. 

‘PARTİYE İHANETTİR’

İzmir’de siyaset gündemine bomba gibi düşen iddiaları Egepostası’na değerlendiren CHP’li Yıldırım şunları söyledi:

"Karşıyaka İlçe Başkanlığını düşürmeye yönelik hareket ve girişimlerle ilgili şu ana kadar bana ulaşan hiç bir imza yoktur. Bir belediye başkanının ve il yöneticisinin bu sürecin içerisine girerek partiyi yıpratmaya dönük hareket edeceğini düşünmüyorum ve inanmak istemiyorum. 23 Haziran seçimlerinde CHP iktidar yolunu aralamışken ve tüm Türkiye’de CHP’ye olan güven artmışken, yüzde 71 gibi çok yüksek bir oya ulaşan Türkiye’nin en yüksek oy oranlarından birini almış gece gündüz çalışan ilçe örgütünü düşürmeye çalışmak partiye ihanettir. Tekrarlıyorum şu ana kadar elime ulaşmış bir imza olmadığı gibi 12 arkadaşımı tek tek arayarak 'başkanım yanındayız' ifadesini kullanmıştır. Karşıyaka ilçe örgütünde hiç bir sıkıntı yoktur. Bunu yapanlar bedelini ödeyecektir. Elinde imzası olanlar var ise pazartesiye kadar getirsin."

‘KARŞIYAKA’YI BU ZİHNİYETE TESLİM ETMEYECEĞİM’

Yapılmak istenen operasyon hakkında sözlerini sertleştiren Başkan Yıldırım “Hayatı boyunca CHP için değil, şahsi menfaatleri için çalışanların, bütün ailesini belediye kadrolarına doldurmak için uğraşanların, ahlaksızca siyaset yapanların Karşıyaka’da yeri yoktur. Karşıyaka’nın bir lideri vardır. Karşıyaka’yı asla bu zihniyete teslim etmeyeceğim" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.