Dolar 32,5374
%0.16
Euro 34,9490
%-0.07
Altın 2.457,450
%0.87
Bist-100 9.883,00
%1.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Karabağlar'da ilçe yöneticilerine denetleme yetkisi

CHP Karabağlar'da ilçe yöneticilerine denetleme yetkisi

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, ilçede yatay ve dikey bölgeleri karma bir şekilde 8 bölgeye ayırdıklarını dile getirerek bölgeler arası iletişime önem verdiklerini söyledi. Yıldız, “Mahalle toplantıları bitti. Danışma kurulunda gündem örgütlenme olacak” dedi.. Karabağlar 8’e bölündü

  • Ege Postası
  • 23.03.2018 - 10:58

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız mahalle toplantılarını tamamladıkları ilçede danışma kurulu öncesi örgütlenme politikalarına ağırlık verdiklerini belirterek ilçeyi 8 ana bölgeye ayırdıklarını ve görev dağılımı yaptıklarını söyledi. Başkan Yıldız Danışma Kurulu Toplantısının Nisan ayı ortasında yapılacağını kaydederek gündemin 2019  seçimleri öncesinde tüm ilçede örgütlenmeye ağırlık vermek olduğunu söyledi.

8 BÖLGEYE AYRILDI

58 mahalleden oluşan İzmir’in en büyük ilçelerinden Karabağlar’ı 8 bölgeye ayırarak her bölgeye sorumlu iki ilçe yöneticisi atadıklarını ve atanan bu ilçe yöneticilerine 7'şer mahallede tam sorumluluk verdiklerini söyleyen İlçe Başkanı Yıldız, “58  mahallede çalışma grupları oluşturuldu. Örgütlenmeler yapıldı. İlçeyi 8  bölgeye ayırdık, her bölgede 7 mahalle var. Mahalleler kendi içinde örgütlenecek. Eylem ve etkinlikleri mahallelere bu şekilde aktaracağız. Koordinasyon sağlanmış olacak. Raporlamalar yapılabilecek. Komisyonlar tamamlandı çalışmalara hızla devam ediyoruz” dedi.

TABANDA ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Çalışma grupları oluşturduklarını ve mahalleleri yatay ve dikeyde karma bir dağılımla yöneteceklerini ifade eden Yıldız iletişime önem verdiklerini de ifade ederek “Mahalle sorumluları, mahalle çalışma grupları oluşturduk.  Dikeyle yataydaki çalışmalarda iletişim sağlansın diye grupları karma haline getirdik. Hepsinde ikişer yönetici ve kadın ve gençlik kollarından görevliler ile meclis üyeleri tam iletişim halinde çalışıyorlar. Tabanda bir örgütlülük  çalışması sürdürüyoruz. Yol hartası çiziyor, stratejik plan oluşturuyoruz. Herkesin bir görevi hedefi olacak. Hedef konacak, yöneticiler denetleyecek. Mahalle sorumluları çalışma gruplarını oluşturacak ve çalışmaları  sürdürecekler” diye konuştu.  

DÖNÜŞÜMLÜ BAŞKANLIK

Mahalle sorumlularının kendi aralarında bir başkan belirleyeceği çalışma sürecinde, başkanın dönüşümlü olarak değişeceği de vurgulandı. Yapılacak çalışma programlarıyla alanda ve bölgede yapılacak  çalışmalara yoğunluk verileceğini söyleyen Başkan Yıldız ilk projelerinin ise uygulamalı ilk yardım eğitimini 8 bölgede açık alanlarda vatandaşlarında katılımıyla gerçekleştirmek olduğunu söyledi. Danışma kurulunda ise gündemlerinin mutlak örgütlenme olacağını dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.