Dolar 32,3455
%-0.04
Euro 34,9290
%0.4
Altın 2.398,080
%0.05
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir Ankara’ya çıkarma yapacak

İYİ Parti İzmir Ankara’ya çıkarma yapacak

İYİ Parti’nin Ankara’da 1 Nisan’da gerçekleşmesi beklenen 1’inci Olağanüstü Kurultayı'na İzmir’den 100’ü aşkın otobüsle katılım sağlanacak. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, partisine ve partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’e İzmirlilerin gösterdiği sevgi ve teveccühe teşekkür ederek, İzmir’in heyecanını Ankara’da yansıtacak olmasından da mutluluk duyduğunu söyledi. İl teşkilatı 100 otobüsle Ankara’ya çıkarma yapacak

  • Ege Postası
  • 22.03.2018 - 12:56

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Üye sayısının 500 bini geçtiği belirtilen İYİ Parti’de Kurultay heyecanı yaşanıyor. 1 Nisan’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tek aday olması beklenen seçimli olağanüstü kurultay heyecanı İzmir’de de yaşanıyor.

10 Mart tarihinde il kongresini gerçekleştiren ve güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, İzmir’den 100’ü aşkın otobüsle Ankara’ya gideceklerini açıkladı.

YÜZÜ AŞKIN OTOBÜS HAZIR, SAYI ARTABİLİR

İzmirlilerin Meral Akşener’i dinlemek ve kurultay heyecanına ortak olmak için yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Ulupınar, hazırlıkların sona ermek üzere olduğunu, özel araç ve uçaklarla gidecek olan üye ve İzmirlilerin yanı sıra şimdiden 100’ü aşkın otobüsün kontenjanının dolduğunu, ihtiyaca göre ek otobüs seferleri konulacağını belirtti.

YILDIRIM ULUPINAR: EN AZ 5 BİN KİŞİ ANKARA’DA OLACAK

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, Türkiye gündemine dair önemli açıklamalar verecek olan partisinin Genel Başkanı Akşener’in başkanlığının oylanacağı olağanüstü kurultaya İzmir’den 5 bini aşkın partilinin katılmasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek,

“Şimdiden yüzü aşkın otobüs kontenjanımız doldu. Talebe göre kaldıracağımız otobüs sayısı daha da artacak gibi görünüyor. İl binamızın açılışında da Akşener sevgisini ve İYİ Parti’ye olan teveccühünü gösteren hemşehrilerimize bu teveccühü nedeniyle şimdiden teşekkür ediyoruz. İzmirliler heyecanını ve Akşener sevgisini Ankara’da ortaya koyacak. Ben de İzmirliler gibi heyecanlıyım. Kurultayımızın partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” değerlendirmesini yaptı.

KURULTAY DÖNÜŞÜ GÖREV DAĞILIMI YAPACAK

Seçime katılma yeterliliğinin ispatı anlamında yapılması gereken 1’inci Olağanüstü Kurultayı’nın 2019'da yapılacak yerel veya birlikte yapılacak olan genel ve cumhurbaşkanlığı seçiminin erkene alınması olasılığına karşı, seçime girebilmek için gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Ulupınar, 1 Nisan’da gerçekleşecek kurultayın ardından döneceği İzmir’de yeniden belirlediği yönetimindeki görev dağılımını gerçekleştirecek.

AKŞENER’İN PARTİ YÖNETİMİNE YENİ İSİM TAKVİYESİ YAPACAK

İYİ Parti’nin seçimli kurultayında Genel Başkan Meral Akşener’in başkanlık için tek aday olması beklenirken, parti yönetiminin yeni isimlerle takviye edileceği belirtiliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.