Dolar 32,3657
%0.02
Euro 34,7986
%0.02
Altın 2.393,590
%-0.13
Bist-100 10.269,00
%0.59

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Balçova'dan Ankara çıkarması

CHP Balçova'dan Ankara çıkarması

CHP Balçova İlçe Örgütü, CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz önderliğinde İlçe yönetimi ,Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve  meclis üyeleriyle birlikte Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret edecek. Önce grup toplantısı, sonra ziyaret

  • Ege Postası
  • 22.03.2018 - 13:00

HALİT UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - CHP Balçova İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz’ın ilçe yönetimiyle yapacağı Ankara çıkarmasına meclis üyeleri, CHP Balçova Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ile Balçovalı CHP il yöneticileri katılacak.

Salı günü Ankara'da olacak ilçe yönetimi, grup toplantısına katıldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyeret edecek. Ziyaret öncesi Egepostası’na konuşan İlçe Başkanı Aygül Eryılmaz, 2 yıl önce de yönetime seçilen partililerle Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyarete gittiklerini ifade ederek, “Ankara’ya seçilmişler olarak gideceğiz. Daha önce de seçimlerden sonra gitmiştik. Seçim sonrası fırsat buldukça Ankara ziyaretlerinde bulunuyoruz. Genel başkanımızı ziyaret ediyoruz. Yeni seçilmiş ana kademe, gençlik kollarımız ve kadın kollarımız var. Meclis üyelerimiz yeni seçilmediler ama bizler seçilmişler olarak tekrar ziyaretlerde bulunacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.