Dolar 32,3654
%0.02
Euro 34,7875
%-0.01
Altın 2.394,940
%-0.08
Bist-100 10.252,00
%0.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca CHP'de imza krizi... '23 Nisan’da gelsinler koltuğu devredeceğiz'

Buca CHP'de imza krizi... '23 Nisan’da gelsinler koltuğu devredeceğiz'

Buca CHP’de geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan bir partiliyle tartışmasıyla gündeme gelen İlçe Yöneticisi İhsan Bozkurt bu kez sosyal medyadan “23 Nisan’da koltuk devredeceğiz” açıklamasıyla tepki topladı. Bozkurt tepkilerin ardından söz konusu paylaşımı sayfasından kaldırdı. Buca CHP'de imza krizi

  • Ege Postası
  • 22.03.2018 - 10:50

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Buca CHP'de İlçe Başkanı Kasım Akdağ’ın listesinden seçilerek yönetici olan İhsan Bozkurt, yeniden sosyal medya paylaşımı ile gündeme geldi. Buca ilçesinde yönetime karşı imza toplandığı iddiasını gündeme getiren Bozkurt yaptığı paylaşımla partililerin tepkisini çekti. Bozkurt paylaşımında “Tüm imzacıların dikkatine 23 Nisan’da ilgili arkadaşlara bir günlük ilçe yönetimini devredeceğiz. Başvurular başlamıştır. Kayıt için iki adet arkalı önlü vesikalık fotoğraf ve şahsen başvurmaları rica olunur” sözlerine yer verdi. Bozkurt’un paylaşımının ilçe tabanında tepki ile karşılandığı belirtildi.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELDİ

Önceki günlerde sosyal medyada sildiği bir partiliyle arasında geçen tartışmayla gündeme gelen Bozkurt o paylaşımında ise “Facebook hesabımdaki doluluk nedeniyle bazı insanları sayfamdan ayırmış bulunmaktayım. Bunların bazıları partili de olmuş olabilir. Kimi sayfamda tutup kimi tutmamak bu şahsımı ilgilendiren bir durumdur... Beni görmek istemeyen herkes sayfasından ayırabilir ben de bunu oturup ağlayacak ya da dedikodu yapacak halim yok. Herkesin kendi bileceği bir durum sosyal medya üzerinden dedikodu yapmak veya polemiğe girmek benim asla tarzım değildir. Benimle şahsi problemi olan her kimse adresimi bulması sanırım zor değil... Beklerim herkesi gerekli şekilde karşılarız” mesajı paylaşmış ve tehdit olarak değerlendirilince gerilim artmıştı.

“SÖYLENTİ VAR İMZA YOK”

Partide ilçe yönetimine karşı bir taban hareketi mi başladı sorusunun yanıtını ise ilçe Başkanı Kasım Akdağ verdi. Her dönem bu tür söylentilerin ortaya atıldığını şu sıralarda da söylentiler olduğunu belirten Akdağ “Söylenti hep var ama ortaya çıkıp toplayan da veren de yok. Olursa da saygı duyarız. Tüzüğümüzde yeri var, gelirse imza gereğini yaparız. Benim hedefim 2019. Bütün enerjimi 2019’a harcamak istiyorum. Ülkemiz ve geleceğimiz için bu önemli bir seçim” ifadelerini kullandı.

İmza hareketi bulunduğunda haberi olmadığını belirten bazı parti üyeleri yazılan mesajın muhatabının anlaşılmadığını ifade ederek 2019 yolunda ilçe yöneticilerinin daha dikkatli, davranmasını beklediklerini söyledi.

Öte yandan konuyla ilgili ilgili il yönetiminde Buca’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay, İl Başkanı Deniz Yücel’in demeç verme yetkisi bulunduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.