Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda değişim sürüyor

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda değişim sürüyor

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın kongre ve ilçe başkanlarının tespiti süreci hızla sürüyor. Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Çelik’in İzmir mesaisi sonrasında 17 ilçeden 14’ünde kimlerin ilçe başkanı olacağı netleşti. AK Parti Genel Başkanı Melih Ecertaş’ın bu hafta yapacağı İzmir çalışmasında ise geri kalan ilçelerin başkanlarının tespiti sürecinin yapılıp tamamlanması bekleniyor. Nisan ortasına kadar tamamlanacak ilçe kongreleri sonrası İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı da belirlenecek. AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda değişim sürüyor

  • Ege Postası
  • 21.03.2018 - 13:23

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nda hangi ilçe başkanlarıyla yola devam edilip hangileriyle yola devam edileceği hakkındaki süreç işliyor. Ana kademeyle paralel yürüyen gençlik kollarındaki değişim sürecinde öncelik nüfusu 100 binin altı olan 17 ilçe oldu.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI NURETTİN ÇELİK, İZMİR MESAİSİNİ TAMAMLADI

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Çelik, geçtiğimiz hafta geldiği İzmir’de 17 ilçenin üçer isme indirilen başkan adaylarıyla yüz yüze ve telefonla görüştü. Çelik’in yaptığı görüşmeler sonunda 17 ilçenin 14’ünde hangi başkanlarla yola devam edileceği netleşti. Geri kalan Tire, Urla, Karaburun ilçelerinin başkanlarının kim olacağı ise bu hafta netleşecek ve açıklanacak.

GENEL BAŞKAN MELİH ECERTAŞ DA İZMİR’E GELİYOR

Nüfusu yüz binin üzerindeki diğer ilçelerdeki başkanları tespit etmek için de bu hafta programının durumuna göre Perşembe ya da Cuma günü AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş’ın İzmir’de olması bekleniyor.

ECERTAŞ, GERİ KALAN İLÇE BAŞKANLARINI TESPİT EDECEK

Genel Başkan Melih Ecertaş da, nüfusu yüz binin üzerindeki ilçelerdeki üç isimden oluşan başkan adaylarıyla il binasında tek tek görüşecek. Ecertaş, yapacağı mülakatların ardından hangi ilçelerde kimlerle yola devam edilip hangileriyle yolların ayrılacağını belirleyecek.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇELİK’İN NETLEŞTİRDİĞİ İSİMLER ŞU ŞEKİLDE;

Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Çelik’in değerlendirdiği 17 ilçeden netleşen 14 ilçedeki yeni başkanlar ise şu şekilde belirlendi;

Aliağa: Mevcut ilçe başkanı Fatih Özduman ile yola devam edilecek.

Balçova: Mevcut başkan Miraç Mercan’ın yerine Mert Çölçimen atandı

Bayındır: Mevcut başkan Hasan Avcı ile kongreye gidilecek.

Beydağ: Kongresi yapıldı. Mustafa Tekin yeniden başkan seçildi.

Çeşme: İlter Etike’nin ana kademe ilçe başkanı olması nedeniyle yerine Mehmet Türkay atandı

Foça: Mevcut ilçe başkanı Tayfun Savran ile kongreye gidilecek

Dikili: Mevcut başkan Özgür Bircan yerine Hasan Takkalı getirildi

Güzelbahçe: Mehmet Ali Baran görevini sürdürecek

Kınık: Başkan Halil Barak ile devam edilecek

Kiraz: Mevcut başkan Erman Aktaş yeniden başkan seçildi, kongresi de yapıldı

Menderes: Abdülkadir Elma’nın yerine İbrahim Sır atandı

Narlıdere:  Mevcut başkan Göksel Ödemişlioğlu ile yola devam edilecek

Seferihisar: Anıl Göztepe yeniden başkan olarak belirlendi

Selçuk: Selçuk’ta da mevcut başkan Refik Yakıt görevini sürdürecek.”

NİSAN ORTASINA KADAR 30 İLÇE KONGREMİZİ TAMAMLAMIŞ OLACAĞIZ

İlçe kongre sürecini Egepostası’na değerlendiren AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, kongre süreçlerinin ana kademeyle paralel olarak olağan olarak işlediğini belirterek, “Bugüne kadar 3 kongremizi gerçekleştirdik. Bazı arkadaşlarımız ana kademeye geçti, bazı arkadaşlarla yollarımız ayrıldı ve yerlerine yeni arkadaşlarla yola devam kararı alındı. Kongre sürecimiz olağan şekliyle ilerliyor. Nisan ortasına kadar 30 ilçe kongremizi tamamlamış olacağız. Sürecimizin partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”  temennisinde bulundu.

PARTİMİZDE GÖREV TALEP EDİLMEZ, VERİLİR

İl Gençlik Kolları Başkanı’nın ise ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından yine partisinin Genel Merkezi tarafından belirleneceğini kaydeden AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, “Partimizde görev talep edilmez görev verilir. Karar ve takdir genel merkez yöneticilerimiz, il başkanımız ve milletvekillerimizin ortak görüşüne göre netleşecek. Bize verilen her görevi yapmaya hazırız. Karar ne olursa olsun partimizin neferi olarak çalışmaya devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.