Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl danışma kurulu tarihi netleşti

İl danışma kurulu tarihi netleşti

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu akşam saatlerinde yaptığı toplantıda ilçe gezilerini değrlendirdi. İl genelinde yapılacak çalışmaların üzerinde durulduğu ifade edilen toplantıda ilçelerin 20 Nisan’a kadar danışma kurullarını toplamasına karar verilirken İl Danışma Kurulu'nun ise 29 Nisan'da toplanmasına karar verildi. İlçelerin bitirmesi bekleniyor

  • Ege Postası
  • 20.03.2018 - 21:14

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi, İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında ilçe gezileri ve yol haritası gündemiyle toplandı.

Toplantıda ilçelerin il yönetiminden talepleri değerlendirilirken çalışmalar konusunda da yol haritası belirlenecek hususlar tartışıldı. 2019 öncesi yapılacak alan çalışmaları için sandık çevresi örgütlenmesi eğitimlerine öncelik verilmesi gerekliliğinin gündeme getirildiği toplantıda ayrıca İl Yönetim Kurulu üyelerinin eski İl Genel Meclisi üyelerini bir araya getirerek çalışmalara dahil etme hedefinde olduğu kaydedildi. Aynı zamanda eski il başkanları, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleriyle de bir araya gelinmesi hususunda fikirler ortaya atıldı.

Bu hafta sonu Bornova’da başlayacak olan ilçe danışma kurullarının 20 Nisan'a kadar tamamlanması kararı alınırken, İl Danışma Kurulu Toplantısı için 29 Nisan tarihi belirlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.