Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir İl Yönetiminden 6 kişi istifa etti

AK Parti İzmir İl Yönetiminden 6 kişi istifa etti

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyesi 6 kişi yönetimden ayrıldı. Yönetimden ayrılan isimlerin yerine yeni isimler geçti. AK Parti İzmir İl Yönetiminden 6 kişi istifa etti

  • Ege Postası
  • 21.03.2018 - 11:49

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda 30 ilçede hangi başkanlarla yola devam edilip hangileriyle yolların ayrılacağı netleşti. Kongre takvimi ise sürüyor. Nisan ortasında bitecek olan ilçe kongrelerinin ardından Nisan sonu ya da Mayıs başında İl Kongresi’nin yapılması bekleniyor.

YÖNETİMDE ALTI AYRILIK

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’na atandıktan sonra ilçe başkanlarının belirlenmesi ve kongre takviminin başlamasını sağlayan ve ay sonunda il kongresini de gerçekleştirmesi beklenen Aydın Şengül başkanlığındaki İl Yönetimi’nde görev değişikliği yaşandı. Altı kişi AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldı.

AYRILAN İSİMLER KİMLER'

İl yönetiminden ayrılan isimler, Hacer Özcan, Lütfü Tuna, Hüseyin Ahmetoğlu, Nazmi Yılmaz (Gaziemir İlçe Başkanı olarak belirlendiği için), Cafer Almusoğlu ve Ejder Sezer şeklinde oldu.

YERLERİNE KİM GELDİ'

Yönetimle yolları ayrılan 6 ismin yerine yeni isimler atandı. Yeni yönetime İzmir’in tanınmış ağır ceza avukatlarından Aykut Dikencik, Zeki Kıvrak, Deniz Doğan, Yaşar Çalay, Nurettin Ablaş, Murat Çakır girdi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.