Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Sertel acil operasyon geçirdi

CHP’li Sertel acil operasyon geçirdi

Ankara'da CHP'li arkadaşları ile temaslarda bulunan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.Sertel'in safra kesesi ameliyatı olduğu ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.Sertel’i hastanede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaret etti. CHP’li vekil Sertel Ankara'da fenalaştı

  • Ege Postası
  • 20.03.2018 - 21:47

EGEPOSTASI - CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ve İstanbul Milletvekili Eren Erdem ile birlikte Ankara’da temaslarda bulunurken rahatsızlandı.

Özkan, Balbay ve Erdem tarafından hastaneye götürülen Sertel burada acil ameliyata alındı. Safra kesesinden çok sayıda taş çıkarılan Sertel’in operasyonunun başarılı geçtiği ve bir süre dinlendikten sonra taburcu edileceği öğrenildi.

Sertel, sağlık durumunun iyi olduğunu, kendini yeniden doğmuş gibi hissettiğini belirterek, "İki aydır dayanılmaz ağrılarım oldu. İki kez Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin acil servisinde tedavi gördüm. Safra kesesindeki taşlar orada tespit edildi. Ağrılarım kesilince ameliyat için Meclis'in tatile girmesini bekledim ancak taşlar beklemedi" dedi. 

Atila Sertel’i CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaret etti. "Geçmiş olsun" dileklerini ileten Kılıçdaroğlu doktorlardan ayrıntılı bilgi aldı. Sertel'i Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Meclis Başkanvekili Yaşar Tüzün, grup başkanvekilleri, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri ziyaret etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.