Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geçgel’in istifası masada; İkna odasına alınacak

Geçgel’in istifası masada; İkna odasına alınacak

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, Ercan Geçgel’in istifa sürecini Egepostası’na anlattı. Başkan Akdağ, Geçgel'in ikna edilmeye çalışılacağını belirtti. Mahalle gezilerine devam ettiklerini anlatan Akdağ, danışma kurulunun toplantısı tarihinin ilerleyen günlerde saptanacağını söyledi. İkna odasına alınacak

  • Ege Postası
  • 21.03.2018 - 14:36

HALİT UMUTOĞULLARI / EGEPOSTASI - CHP Buca üyesi, Belediye Başkanı Ercan Tatı döneminin Siyasi Başkan Yardımcısı Ercan Geçgel'in partiden istifa ettiğini açıklaması şaşkınlık yaratırken, İlçe Başkanı Kasım Akdağ, istifanın henüz kabul edilmediğini söyledi.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Akdağ, "Ercan Geçgel istifasını verdi. İstifası hala duruyor elimizde. Henüz kabul etmedik. Kendisiyle konuşup dinleyeceğiz. Kararı siyasi değilse, başka bir tecihi yoksa, ikna etmeye çalışacağız. Ama başka bir tercihi varsa yapılacak çok bir şey yok’ dedi.

47 MAHALLENİN 15’İ TAMAM

Vatandaşların kendilerinden isteklerini dinlemek için sokağa inen Başkan Akdağ ve ekibi mahalle gezilerine de devam ediyor. 47 mahallenin 15’ine giden Akdağ ve ekibi danışma kurulunun ise mahalle gezilerinden sonra yapılacağını söyledi.

DANIŞMA KURULU MAHALLE GEZİLERİNDEN SONRA 

Akdağ, ‘Mahalle gezilerimiz halen devam ediyor. Mahalle gezilerimiz bittikten sonra danışma kurulumuzu gerçekleştiriceğiz. 47 mahallemiz var. 15 mahallemizi bitirdik. Hızlı şekilde, her gün bir mahalle olacak biçimde tamamlayacağız, hemen ardından danışma kurulunu yapacağız’ diye konuştu. Akdağ, danışma kurulu tarihinin ilerleyen günlerde saptanacağını söyledi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.