Dolar 32,2217
%-0.06
Euro 34,7728
%-0.08
Altın 2.460,800
%1.16
Bist-100 10.332,00
%0.61

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım ilk kez net konuştu: 'Örgütün teveccühü ile adayım'

Yıldırım ilk kez net konuştu: 'Örgütün teveccühü ile adayım'

Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, adaylığını ilk kez net olarak Egepostası’na açıkladı. 25 mahalleyi ve 2 köyümüzü ziyaret ettim, delegelerin desteğini aldım, adaylığımı ilk kez size açıklıyorum” diyen Yıldırım “Hedef 2019’da CHP Bayrağını daha da yükseğe çıkarmak” diye konuştu. 'Örgütün teveccühü ile adayım'

  • Ege Postası
  • 01.12.2017 - 13:48

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım 10 Aralık’ta yapılacak ilçe kongresi hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade etti. Karşıyaka ilçe başkanlığı için çalışmasına rağmen henüz net bir açıklama yapmayan Yıldırım, adaylığını ilk kez net olarak Egepostası’na açıkladı.

Karşıyaka’da delege seçimleri sonrası oluşan yapılarla birebir temasta bulunduğunu ve mahalleleri tek tek gezerek görüş aldığını söyleyen Uğur, “Buradan ilk kez net olarak açıklıyorum. Karşıyaka’da CHP Bayrağını daha yükseğe taşımak ve 2019 hedeflerimizi gerçekleştirmek için ilçe başkanlığına yeniden adayım” dedi.

Örgütten büyük bir destek aldığını vurgulayan Başkan Yıldırım, “Bu hafta itibariyle de ikinci kez mahallelere gideceğim.  Yönetim kurulu arkadaşlarımın da onayını aldım. Ortaya net bir tablo çıkacak. Ben adayım. Örgütte büyük teveccüh var. Karşıyaka’nın duayen siyasetçilerinden de destek aldık. Karşıyaka’da CHP bayrağını yukarılara taşımak için örgütümüzle beraber. 2019’da güçlü bir CHP yaratabilmek için adayım” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.