Dolar 32,2699
%0.09
Euro 34,7671
%-0.02
Altın 2.400,480
%-0.37
Bist-100 10.192,00
%-0.73

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yenimahalle’de arsa değerleri arttı

Yenimahalle’de arsa değerleri arttı

Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Arsa Metrekare Birim Değerleri Tespit Komisyonu üyelerine ve muhtarlara teşekkür yemeği düzenledi. Yemeğe komisyon üyeleriyle birlikte, Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü, Vergi...

  • Ege Postası
  • 17.06.2013 - 11:51
Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Arsa Metrekare Birim Değerleri Tespit Komisyonu üyelerine ve muhtarlara teşekkür yemeği düzenledi. Yemeğe komisyon üyeleriyle birlikte, Yenimahalle Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü, Vergi Dairesi Müdürü, Tapu Müdürü, oda temsilcileri, Ostim ve İvedik bölge temsilcileri de katıldı. İlçede 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu hükümleri gereğince bina, arsa ve arazilere ilişkin 4 yıllık dönemi ilgilendiren arsa metrekare birim değerleri 2014 yılı itibariyle arttı.

    Başkan Fethi Yaşar, komisyonda çalıştıkları süre zarfında tam manasıyla vicdan ve kanaatlerin icaplarına tabi kalan; hiçbir sebep ve tesir altında adaletten ve doğruluktan ayrılmayan, gerek devlet gerek mükellef haklarında hiçbir ayrım gözetmeden, takdir ve tahminlerde görevini iyi niyetle yerine getiren komisyon üyelerine tek tek teşekkür etti.

    KAYNAKLAR HALKIN YARARINA

    Geçtiğimiz yıllarda da emlak değerleri konusunda Ankara’da tek dava açılmayan belediye olduklarını hatırlatan Yaşar, “Kamulaştırma projesi kapsamında elde edilecek kaynaklarda yine halk yararına kullanılacaktır. Yeni arsa metrekare birim değerlerinin Yenimahalle’mize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.