Dolar 32,2743
%0.11
Euro 34,7555
%-0.05
Altın 2.409,870
%0.02
Bist-100 10.267,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
En güzel bahçe ve pencere yarışmasının galipleri belli oldu

En güzel bahçe ve pencere yarışmasının galipleri belli oldu

Ankara’nın Keçiören ilçesinde geleneksel hale gelen 'En Güzel Bahçe-Balkon-Pencere' yarışmasının galipleri belli oldu.     Daha yeşil bir çevre için üçüncüsü düzenlediği 'En Güzel Bahçe-Balkon-Pencere' yarışması...

  • Ege Postası
  • 17.06.2013 - 11:49
Ankara’nın Keçiören ilçesinde geleneksel hale gelen 'En Güzel Bahçe-Balkon-Pencere' yarışmasının galipleri belli oldu.

    Daha yeşil bir çevre için üçüncüsü düzenlediği 'En Güzel Bahçe-Balkon-Pencere' yarışması vatandaşlardan ilgi gördü. Başkanlığını Mustafa Ak’ın yaptığı jüride, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Peyzaj Mimarları Odası ve Çevre Sağlık Komisyonu temsilcileri de yer aldı.

    İsa Yusuf Alptekin Parkı’nda gerçekleştirilen ödül törenine, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Temsilcisi Birsen Baltacı Kulaoğlu ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Temsilcisi Fırat Çağlar Yılmaz da katıldı.

    Başkan Ak, Keçiören’in en güzel bahçesini oluşturan Ramazan Gülbahar’a ödül olarak kamelya, en güzel balkonuna sahip olan Serdar Güngör’e sallanan sandalye, ilçenin en güzel penceresinden şehre bakan Seher Öztürk Tezcan’a ise salıncak takdim etti. Ayrıca tüm katılımcılara şehrin güzelliklerine katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

    Yarışmaya müracaat eden bütün vatandaşları kutlayan Başkan Ak, “Benim gönlümde hepsi birinci. Çünkü onların bu cesaretleri, anlayışları ve gayretleri bizim için son derece önemlidir. Biz Keçiören’i böyle güzelleştiriyoruz, böyle yaşanabilir kılıyoruz.” diye konuştu.

    KEÇİÖRENLİ OLMAK BİR AYRICALIK

    Başkan Ak, 'Evimiz Keçiören' sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, “Keçiören’i güzelleştirmek adına herkesin yapabileceği şeyler vardır. Evimizin bahçesini, balkonunu, penceresini düzenleyerek Keçiören’in güzelliğine katkı sağlayabiliriz. Bu nedenle hepimizi çevre duyarlılığına davet ediyorum.” mesajını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.