Dolar 32,2141
%-0.08
Euro 34,7642
%-0.03
Altın 2.410,650
%0.06
Bist-100 10.267,00
%-0.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Voleybol turnuvasını ihtiyar delikanlılar kazandı

Voleybol turnuvasını ihtiyar delikanlılar kazandı

Hasköy Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen Kaymakamlık Mahalli Voleybol Turnuvası büyük ilgi gördü.Gençlik haftası dolayısıyla Hasköy Kaymakamlığı Gençlik...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 13:59
Hasköy Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen Kaymakamlık Mahalli Voleybol Turnuvası büyük ilgi gördü.

Gençlik haftası dolayısıyla Hasköy Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kaymakamlık Mahalli Voleybol Turnuvası'nda galip gelenler ihtiyar delikanlılar oldu. Suni çim saha yanında bulunan voleybol sahasında düzenlenen turnuvaya, Jandarma Spor, Poyraz Spor, Sağlık Spor, Gençlik Spor, Halk Eğitim Spor, Kültür Spor, Aslan Spor, Özden Fırın Spor, Emniyet Spor, Belediye Spor, Hasköy Polat Spor, Hasköy Özden Spor, Yunus Emre Spor, Elmabulak Spor ve Öz Hasköy Mermer Spor olmak üzere toplam 15 takım katıldı.

Eleme usulü ile yapılan karşılaşmalarda halkın büyük rağbet gösterdiği turnuvada heyecanlı dakikalar yaşandı. Finalde Kültür Spor'u temsil eden ihtiyar delikanlılar ile Gençlik Spor'u temsil eden genç, dinamik sporcular karşı karşıya geldi. Genç ve dinamik oyuncular, ihtiyar delikanlılara karşı mağlup oldular. Yoğun ilgi gösterilen karşılaşmada 1’nciliği Kültür Spor, 2’nciliği Gençlik Spor, 3’cülüğü ise Hasköy Özden Fırın Spor aldı.

Gençlik haftası dolayısıyla düzenlenen Kaymakamlık Voleybol Turnuvası'nda kupaları sevinçle alan takımlar, büyük sevinç duyduklarını belirttiler. Turnuvaya katılan takımlar, bu tür sportif etkinliklerin süreklilik haline getirilmesini dile getirdiler. Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Yaşar Özden, “Gençlik haftasının toplumla bütünleşmesini çeşitli sosyal kültürel ve sportif etkinliklerine aktif olarak katılımları sağlamaktır.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.