Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balıkesir Ticaret Odası'nın yeni yönetimi ilk meclis toplantısını yaptı

Balıkesir Ticaret Odası'nın yeni yönetimi ilk meclis toplantısını yaptı

Balıkesir Ticaret Odası (BTO)'nın yeni yönetimi, ilk meclis toplantısını yaptı. Meclis Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığındaki toplantıda, eski yöneticilere bugüne kadar yaptıkları hizmetler dolayısıyla plaket verildi. Açılışta konuşan...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 13:31
Balıkesir Ticaret Odası (BTO)'nın yeni yönetimi, ilk meclis toplantısını yaptı. Meclis Başkanı Yücel Yılmaz başkanlığındaki toplantıda, eski yöneticilere bugüne kadar yaptıkları hizmetler dolayısıyla plaket verildi.

Açılışta konuşan Yılmaz, iş dünyası olarak zorlu geçen bir seçim sürecini geride bıraktıklarını söyledi. Adayların hedefleri doğrultusunda çalıştığını belirterek, "Özellikle seçim günkü görüntü, Balıkesir adına memnuniyet verici oldu. İş dünyası, bu seçimlerden tüm fertleriyle alnının akıyla çıktı. Herkes olgunluk ve hoşgörüyle seçim sürecine katkı yaptı. Ortaklık kültürünün ve birarada hareket etme alışkanlığının maalesef yeterli olmadığı ilimizde bu seçimler, belki de güç birliğine katkı sağlayacaktır. Seçim sürecinin olgunluk ve centilmenlik içinde geçmesine katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Balıkesir'in ve iş dünyasının kaybedecek zamanı yoktur, şimdi el ele vererek birlikte çalışma ve başarma zamanıdır." dedi.

BTO Başkanı Fahri Ermişler ise yaptığı konuşmada, üyelere çalışma ve hizmetlerinde başarılı olmaları dileğinde bulundu. Ermişler, "Tüm üyelerimizin bilgi ve becerilerini odanın çıkarları doğrultusunda kullanacağına ve katkı sağlayacağına eminim. Bir önceki dönem hizmet etmiş yönetime plaketle teşekkür etmeyi arzu ettik." şeklinde konuştu.

Daha sonra eski Başkan Mahmut Yavuz, eski Meclis Başkanı Recai Gürcan ve diğer yönetim kurulu üyelerine plaket verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.