Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Beyza Piliç Libya Fuarı’nda süt ürünlerini tanıttı

Beyza Piliç Libya Fuarı’nda süt ürünlerini tanıttı

Libya Uluslararası Tarım, Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 6'ncı kez sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Yeni yapılanma süreci ile dünya ekonomilerinin hedef pazarı haline gelen Libya’da gerçekleştirilen Agro Libya-Food 2013 Fuarı'na...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 13:29
Libya Uluslararası Tarım, Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 6'ncı kez sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Yeni yapılanma süreci ile dünya ekonomilerinin hedef pazarı haline gelen Libya’da gerçekleştirilen Agro Libya-Food 2013 Fuarı'na katılan Beyza Piliç de ürünlerini tanıttı.

Şirketin fuardaki standını ziyaret eden Libya Tarım Bakanı da Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalışkan’dan firmanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Perakende mağaza zinciri başta piliç olmak üzere, soya yağı, yem ve yumurtanın da içinde yer aldığı ürün gruplarında faaliyet gösterdiklerini belirten Çalışkan, hizmet ağını genişleterek süt ürünleri alanında da 'Beyza Süt Ürünleri' adı altında hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Çalışkan, halen Libya pazarında yer aldıklarını, bunu yeterli görmediklerini, daha ileriye taşıma arzusunda olduklarını ifade etti.

100’e yakın yabancı firmanın katılım gösterdiği fuarda kuruyemişten peynire, tarımsal sulama ekipmanlarından baharata kadar çeşitli sektörlerde firmalar ürünlerini sergiledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.