Dolar 32,2681
%-0.21
Euro 34,8199
%0.03
Altın 2.412,640
%0.8
Bist-100 10.275,00
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocuklar, yaz spor okullarının yolunu tutacak

Çocuklar, yaz spor okullarının yolunu tutacak

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün, bu yıl beşincisini düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın kayıtları başladı. Okulda futbol, voleybol, basketbol, karate, tekvando, masa tenisi ve halk oyunları kursları olmak üzere yedi dalda faaliyet...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 13:45
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün, bu yıl beşincisini düzenlediği Yaz Spor Okulları’nın kayıtları başladı. Okulda futbol, voleybol, basketbol, karate, tekvando, masa tenisi ve halk oyunları kursları olmak üzere yedi dalda faaliyet gösterilecek.

Kayıtlarla ilgili açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, "Başvuru yapacak öğrencilerin 1996’dan 2005 yılı doğumlu olma şartı aranacak. Öğrencilerimiz başvuru formu, 3 adet fotoğraf, spor branşları için sağlık raporu ile kayıt yaptırabilirler. Öğrencilerin bir eğitim sezonu sonunda tatillerini eğlenerek, arkadaşlıklarını geliştirerek hem de öğrenerek değerlendirmelerini istiyoruz. Geleneksel hale getirilen yaz spor okullarımız ile hem çocuklar güven içerisinde hem de aileler huzur içerisinde tatillerini değerlendirmekteler." dedi.

Kayıtlar, Binevler Mahallesi’nde Şahinbey Stadı kulüp binası ve Karataş Mahallesi’ndeki Şahinbey Spor Salonu’nda yapılıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.