Dolar 32,2519
%-0.01
Euro 34,6732
%-0.11
Altın 2.403,840
%0.15
Bist-100 10.270,00
%-0.65

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vatan Partisi'ne CHP'li il başkanı

Vatan Partisi'ne CHP'li il başkanı

İŞÇİ Partisi yeni adıyla Vatan Partisi’nin başkanları da değişiyor. İl başkanlığı görevini yürüten Avukat Hüseyin Tugay Şen, Vatan Partisi (VP) Genel Sayman’ı olurken, yerine Mustafa Tosunlar il başkanlığı görevini yürütecek. Vatan Partisi’nin yeni il başkanı olan Mustafa Tosunlar, yeni il yönetimini de hafta sonuna kadar oluşturacak.

  • Ege Postası
  • 23.02.2015 - 16:55

İZMİR- Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Tosunlar, partilerinin ad ve ambleminin değişir değişmez partilerine yönelik büyük bir katılım ve üye başvurusu yaşandığını söyledi. Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) siyaset yapan, CHP Bornova Belediye Başkan Yardımcılığı'nın yanısıra Bornova İlçe Başkanlığı görevlerini de yürüten Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Tosunlar, partilerine sadece internet üyeliği üzerinden 8 bini aşkın başvuru olduğunu, İzmir’de bin 40 kişinin internet üzerinden kaydını yaptırdığını belirtti. Tosunlar, “Hafta sonuna kadar 21 kişiden oluşan resmi yönetim kurulunu açıklayacağım. Hüseyin Tugay Şen başkanımıza bu dönem Genel Merkez'de daha fazla ihtiyaç oldu. Onun görevini ben yerine getirmeye çalışacağım. Hafta sonuna kadar yeni il yönetim kurulu listemizi oluşturmuş olacağız. Cumartesi günü de yeni yönetimimizi tanıtacağız" dedi.

ALTI OK'A BIRAKIN KUŞ KONDURMAYI, TOZ KONDURMAYACAĞIZ
Basında CHP'nin amblemini değiştirmesi ile ilgili çıkan haberlere ilişkin yaptığı değerlendirmede; "Duyuyoruz Altı Ok’a kuş resmini kondurmak istiyorlar. Biz  Altı Ok'a bırakın kuş kondurmayı, toz kondurmayacağız." dedi.


Vatan Partisi Genel Saymanı ve eski İzmir İl Başkanı Şen “15 Şubat 2015 tarihinden itibaren ülkede Vatan Partisi gerçeği var. Vatan’da birleşenlerin partisini yarattık. 15 bin kişilik Ankara Arena salonunu doldurarak Birlik Kurultayını gerçekleştirdik” diyerek son 7 gün içinde  8 bin yurttaşın internetten Vatan Partisine  üye olduğunu, Türkiye’deki umutsuzluk ortamındaki boşluğu doldurduklarını, umudun partisi olduklarını belirtti. İzmir'de yapılan görev değişikliği ile ilgili de konuşan Şen:  "Ocak 2009 tarihinden beri İl Başkanlığı görevini yürüttüm. İzmir’de  çok güçlü eylemlere önderlik ettik, 6 yılda büyük işler başardık, hep birlikte Silivri eylemlerini gerçekleştirdik, Gündoğdu Meydanında 1 milyon yurttaşla hep bir ağızdan andımızı okuduk" dedi.
Partinin MKK (Merkez Karar Kurulu) Üyesi ve Genel Sayman olarak Ankara’da  görev yapacağını belirten Tugay Şen, yeni il başkanı Mustafa Tosunlar'a başarı dileklerini ileterek şunları belirtti : "Çalışmalarımı bir Ankaralı olarak değil, İzmirli olarak sürdüreceğim. İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.