Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tekelioğlu'ndan aday adaylarına mesaj

Tekelioğlu'ndan aday adaylarına mesaj

AK Parti’de 2015 için 3 dönem kuralına takılan İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, aday adaylarına ve aday adaylarını değerlendirecek teşkilat içi unsurlara mesaj verdi. Tekelioğlu, “Aday adaylarının bütün eylem ve konuşmalarında rakiplerine kara çalmak yerine kendi ak yönlerini ortaya koymaları gerek” dedi. ​3 dönem kuralına takılan İzmir'in tecrübeli vekilinden

  • Ege Postası
  • 23.02.2015 - 12:21
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Milletvekilliği aday adaylığı sürecini tamamlayan AK Parti’de İzmir’den milletvekili olmak isteyen 193 kişi başvuru yaptı. Aday adayları, başvuruları sonrası saha çalışmalarına başladı. Aday adaylarının önlerindeki ilk ciddi sınav 1 Mart’ta gerçekleşecek temayül yoklaması.


TEKELİOĞLU VE YILDIRIM 3'E TAKILDI

AK Parti İzmir’de 3 dönem kuralına takılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım ile Mehmet Tekelioğlu, partiden istifa eden Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve İlhan İşbilen’in dışındaki tüm vekiller adaylık için başvuru yaptı. Ali Aşlık, Aydın Şengül, Hamza Dağ, Nesrin Ulema, İlknur Denizli ve Rıfat Sait mevcut bölgelerinden adaylık başvurusunda bulundu.


AK Parti İzmir’de üç dönem kuralına takılan İzmir Milletvekili Tekelioğlu, aday adaylarına ve aday adaylarını değerlendirecek teşkilat içi unsurlara  mesaj verdi.


RAKİPLERE KARA ÇALMASINLAR
Aday adaylarının bütün eylem ve konuşmalarında rakiplerine kara çalmak yerine kendi ak yönlerini ortaya koymaları gerektiğini ifade eden Tekelioğlu, “  Nasıl bir Türkiye hayal ediyorsunuz, demokrasi anlayışınız nedir, insan hakları konusundaki sorunlar nelerdir, hukukun üstünlüğü sizce nasıl sağlanır, bölgenizin sorunlarının farkında mısını? Bu sorulara cevap arayanlar elbette sağlıklı bir değerlendirmenin yolunu açmış olurlar” dedi.


OLUMSUZLUKALRA GÖĞÜS GERECEK PARLAMENTOYA İHTİYAÇ VAR
Aday adaylarını değerlendirecek teşkilat içi unsurlara da mesaj veren Tekelioğlu, “  Milletvekillerini eleştirebilmek için bugün bütün şahsi ve küçük hesapları bir yana bırakmak gerekiyor. Değerlendirmelerde niteliklerin önüne birtakım aidiyetleri geçirmek yarın yeni sancılara yol açacaktır. Mesela hemşerilik gayretini her hususun önünde gören anlayıştan sıyrılmamız lazım.Türkiye zor zamanlar yaşadı geçmişte. Bunların hakkından gelmek için çok çaba sarf etti. Zaman zaman enerjisini olmadık işlere harcamak zorunda kaldı. 2015 seçimlerinden sonra daha zor dönemlere gebe ülkemiz. Türkiye’yi yönetilemez bir ülke haline getirmek isteyenler yok değil. Bütün bu olumsuzluklara göğüs gerekecek bir parlamentoya şiddetle ihtiyacımız var. Dolayısıyla aday adaylarını değerlendireceklerin bu önemli noktaya dikkatlerini çekmek gerekiyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.