Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla'nın genç başkanından ilk mesaj

Urla'nın genç başkanından ilk mesaj

CHP Urla’nın çiçeği burnunda Başkanı Hakan Özbadur Egepostası’na yaptığı ilk açılamada bayrağı daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını belirterek, “Gençler de elini taşın altına koyacak” dedi. Urla'nın çiçeği burnunda başkanından ilk mesaj

  • Ege Postası
  • 27.11.2017 - 10:34

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Urla İlçe Kongresi’nde İlçe eski Başkanı Bahri Yalaz’ın desteklediği, tek liste ile çıktığı kongre yarışında ipi göğüsleyen İlçe Başkanı Hakan Özbadur genç bir kadro oluşturduklarını ifade etti. Başkan sıfatıyla verdiği ilk demecinde Özbadur, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu en üst noktada görmek için çalışacaklarını belirterek “Hedefimiz, gençler olarak ülkenin en batısından bu ateşi yakarak en doğusuna kadar her yerde bu ateş ardından yürümek” dedi.

“BAŞKANIN BİZDEKİ YERİ BAŞKA”

Urla’da yapılan seçimlerde İlçe eski Başkanı Bahri Yalaz’a desteği için teşekkür eden Özbadur, seçim sonuçlarının herkes için hayırlısı olmasını temenni etti. Özbadur Bahri Yalaz'dan devraldıkları bayrağı en güzel şekilde taşıyacaklarını ifade ederek “Başkanımızın yeri her zaman ayrıdır, Urla için ve gençler için. Gençlerin önünü açması, yaptığı destek ve gösterdiği saygıyla bizlerdeki yeri de farklıdır. Her zaman başımızın üzerinde yeri var” diye konuştu.

“GENÇ VE KADINLARLA BAŞARACAĞIZ”

Urla'da CHP bayrağını olduğundan daha yükseğe taşımak için çalışacaklarını söyleyen çiçeği burnunda, Genç Başkan Özbadur “Urla Yarımada'nın merkezi noktasında olan bir ilçemiz. Bu nedenle yapmamız gereken CHP bayrağını daha da yukarıya taşıyabilmek. Gençlerimizle ve kadınlarımızla bu işi başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

“TAŞIN ALTINA ELLERİNİ KOYACAKLAR”

Hazırladığı yönetim kurulunda bir çok genç isme yer verdiğini söyleyen Özbadur, “Yönetim kurulumda bir çok genç üyem var bu dönem. Onların da taşın altına elini koymasıyla CHP bayrağını 2019’da tekrar Urla’da göndere çekmek tek hedefimiz. Yönetim kurulunda yaş ortalamamız 40. Şu an tahmin ediyorum en genç yönetim kurulunu biz oluşturduk İzmir’de. En küçük üye 22 yaşında üniversite öğrencisi. Başkanın yaşı da 36. Genç bir kaptan, genç bir avukat, işletme sahibi arkadaşlarımız var. Birlik beraberlik içinde genç ve kadınlarımızla burada iyi bir mücadele vermek için hepimiz el ele çalışacağız” şeklinde konuştu.

“BU ATEŞİ EN BATIDAN YAKIP DOĞUYA TAŞIYACAĞIZ”

Hedeflerinin 2019 da yapılacak yerel ve genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşımak olduğunu vurgulayan Başkan Özbadur, Urla ile İzmir Büyükşehir Belediyesi ve merkezi yakınlaştıracak politikalar izleyeceklerini söyledi. Özbadur, “Hadefimiz 2019’da ilk olarak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşımak. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu en üst noktada görmek ve onun arkasından biz gençler olarak ülkenin en batısından bu ateşi yakarak, en doğusuna kadar her yerde bu ateşle arkasında yürümek. İzmir merkezle bir araya geleceğiz. Bundan sonra daha aktif, daha merkezde, daha bütüncül bir siyasi anlayışı izleyeceğiz. Mesafeleri yok edeceğiz. Hem büyük şehirle hem ilimizle daha aktif, daha iç içe bir çalışma sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.