Dolar 32,5213
%0.26
Euro 34,8429
%0.29
Altın 2.442,980
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak İlçe Başkanlığı seçimine Tuncay Özkan damgası

CHP Konak İlçe Başkanlığı seçimine Tuncay Özkan damgası

CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, adı il başkanlığı için geçen ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın ikna etmeye çalıştığı Rıfat Nalbantoğlu ile Özkan’ın gayriresmi danışmanı Orkun Kalonya’ya listesinde yer verdi. Konak kongresinde dikkat çeken ayrıntı

  • Ege Postası
  • 26.11.2017 - 16:53

HALİDE DEMİR POLATLI/YAĞMUR UYGUR-EGEPOSTASI- CHP Konak İlçe Kongresi, rakibi Özgür Kaplan’ın yeterli imzayı toplamasına karşın liste oluşturamaması nedeniyle tek adaylı oldu. Mehmet Şakir Başak kongrede tek aday olarak başkanlık yarışını göğüsledi. 

Öte yandan 16 kişiden oluşan asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri ile il kongresi delegeliği listelerini Divan Başkanlığı’na sunan CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın listesinde kendisine destek veren Tuncay Özkan’ın damga vurduğu görüldü.

Tuncay Özkan’ın Marmaris ve Ankara’da özel olarak görüşerek, il başkanlığı için ikna etmeye çalıştığı öne sürülen deneyimli siyasetçi ve eski il başkanı Rıfat Nalbantoğlu, Şakir Başak’ın listesinde il kongresi delegesi olarak yeraldı.

Özkan damgası bununla da sınırlı kalmadı. Özkan’ın gayriresmi danışmanlığını da yapan Orkun Kalonya da CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ın listesinde asil yönetim kurulu üyesi olarak yazıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.