Dolar 32,2618
%0.06
Euro 34,8335
%0.09
Altın 2.433,610
%0.05
Bist-100 10.269,00
%0.2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak kongresinde Keskin'den şok iddialar

Konak kongresinde Keskin'den şok iddialar

CHP Konak'ta kongre heyecanı yaşanırken Kongre Delegesi Gazi Keskin, CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ı sert bir dille eleştirdi. Keskin, "Parti içinde çalışma yaparken üyelerimizi birbirine kırdırmak cephe aldırmamalıyız. 51 tane kongre delegesi birinci derecede akraba çıkmıştır. 8 tane parti üyesi olmayan kişiye delege çıkmıştır. " dedi. Konak kongresinde Keskin'den şok iddialar:

  • Ege Postası
  • 26.11.2017 - 14:11

HALİDE DEMİR/YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI- CHP Konak İlçe Başkanı Şakir Başak’ı eleştiren bir konuşma yapan Gazi Keskin, 51 kongre delegesinin birinci dereceden akraba olduğunu, 8 kişinin de parti üyesi olmadığı halde delege seçildiğini savunarak, şu eleştirileri yaptı:

Gazi Keskin, Konak’ta büyük olumsuzluklar yaşıyoruz. Bunları eleştirmek tüm partililerimizin ve delegelerimizin görevi. Kongre delegeliği seçiminden çıktık. Partiyi yüceltecek, partiye yön verecek bir çalışmadır. Biz bu delegelerde bilgi, birikim, üretkenlik, katılımcılık aramaktayız. Halka kendilerini sevdirmeleri gerekir. Aranan kriterler mutlaka sağlıklı olmak durumunda. Üzülerek beyan ediyorum; Konak ilçe delege seçimi birçok olumsuzluk, adaletsizliği ve dayanışma olmayacak çalışmayı gündeme getirmiştir. Amacımız birlik ve beraberliği sağlamak. Parti içinde çalışma yaparken üyelerimizi birbirine kırdırmak cephe aldırmamalıyız. 51 tane kongre delegesi birinci derecede akraba çıkmıştır. 8 tane parti üyesi olmayan kişiye delege çıkmıştır. Oturduğu mahalleden değil bir başka mahallelerden delegeler çıkmıştır. Delegelere karşı tavrımız yok. Adalet adalet diyeceğiz ama kendi içimizde adaleti sağlamamak doğru bir tavır değil. CHP’nin önüne koyduğu hedeflere ulaşması için çalışmasını doğru bir şekilde yapmak zorunda. Yönetimin bu şekilde delege çıkarma sisteminin çok yanlış olduğunu söylüyorum. Ya bu sistem  kaldırılsın ya da delegeler adam gibi çıkarılmalı. İlçe yönetiminde yanlış eğilimlere fırsat vermeyecek arkadaşlar tanıyorum. Ama onlar da alet oldu. Üzüldüm.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.