Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulupınar: İzmir CHP'nin kalesi değil!

Ulupınar: İzmir CHP'nin kalesi değil!

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’na katılan yaklaşık 100 vatandaşa İl Başkanı Yıldırım Ulupınar rozet taktı. İl Başkanlığında yapılan törende Ulupınar, İzmir CHP’nin kalesi değil. AK Parti’ye vermemek için CHP’ye oy veriyorlar.  İYİ Parti iktidarı görecek” diye konuştu. İYİ Parti'de rozet şov

  • Ege Postası
  • 03.03.2018 - 17:53

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı’na bugün akşam saatlerinde İzmirli iş adamlarınca toplu katılım gerçekleşti. Parti rozetlerini İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar düzenlenen törenle taktı. İl Başkanlığında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Yıldırım Ulupınar, “Bugün en mutlu günlerimden birini yaşıyorum iyi ve yeni bir parti adı üstünde her geçen gün iyi, iyi, iyi en iyi olma yolunda yürüyen parti. En çok sevindiğim nokta İzmir'de siyaset yapmak çok kolay İzmir vatandaşlık şuurunu anne karnında almış. Cumhuriyete, vatana sahip çıkması ülkeyi analiz etme kabiliyeti yüksek seçmen kitlesine sahip. Kendimizi çok şanslı addediyoruz” dedi.

“GELECEK ENDİŞESİ TAŞIRIĞI İÇİN ÜYE OLUYORLAR”

Tatil günü olmasına rağmen düzenlenen törene katılım için gelmelerinden çok mutlu olduğunu vurgulayan Ulupınar, “Cumartesi günü saat 17.00 millet istirahat edecek çoluk çocuk bırakmış hiçbir baskı altında kalmadan sadece Türkiye’nin geleceğiyle ilgili endişe yaşadığı için İYİ Parti’ye kaydolmaya gelmiş bundan daha büyük bahtiyarlık yok. Hepinize teşekkür ediyorum. İzmir demokrasi, hürriyet, hak, hukuk, adelet deyince başka bir yerde duruyor. Kırmızı çizgileri var ve hiçbir gücün karşısında eğilmiyor. Sadece ‘Benim cumhuriyeti, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet bunun karşısında ödün vermem karşısında dururum diyor” diye konuştu.

İzmir CHP’nin kalesi söylemini değerlendiren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, “Hiçbir partiyi kötüleyerek siyaset yapmadık. İzmir’in CHP’nin kalesi olmasının tek sebebi koruma refleksi. AK Parti almasın dediği için CHP var. İlk seçimde İYİ Parti öyle bir noktaya geliyor ki İYİ parti iktidarıyla tanışacağız hepiniz buna şahit olacaksınız” ifadelerini kullandı.

ENBÜYÜK PROBLEM BÖLÜNME

Türkiye’de artık en büyük problemin bölünme olduğunun altını çizen Başkan Ulupınar, “Seçime kadar her toplantıda söyleyeceğim, benim için Türkiye’nin en büyük problemlerinden biri terördür. Ülkenin belini büken en önemli şey terör. Sonra ekonomi, işsizlik gelir. Şimdi bakıyorum son durumda şu anda benim için en önemli şey terör değil biz bunların üstesinde geliriz. İşsizliğe de çare buluruz. Aile olarak birbirimizi idare edebiliriz. Çocuklarımıza bakarız, ihtiyaç sahibi olanlara imkanı olanlar yardım eder aşarız. Ama Türkiye’de şu anda en büyük sıkıntı karpuz gibi Türkiye'nin ikiye ayrılması. Bir yüzde 50’nin diğerine küfreder hale gelmesi. Sadece fikirleri uymuyor diye o yüzde 50’nin diğerine hakaret edip selamı kesmesi var. Millet öyle bir noktadaki sadece diğer partide diye bir birine selam vermeyen, sosyal medyadan hakaret eden insan kitlesi haline geldi. Terörü ekonomik sıkıntıları aşarsınız ama bu bizi kardeş kavgasına götürür. Bu da terörün de ekonominin de üstünde. Bu konjonktürü gören herkesin hiçbir zorlama olmadan yeni parti arayışında olduğunu görüyoruz. Bunun İYİ Parti olması mutlu ediyor. Büyüyeceğiz. Daha partimizi açalı 1 ay olmadı. 1 ay içinde özellikle yaşlı abiler ablalarımız ve genç kardeşlerimiz var bu 1 ay içinde üye olan kişiler. Bu Türkiye’nin umudunu kaybetmediği ilk seçimde arkasından gidecek bir lider ve siyasi parti bulunduğunu gösteriyor. İlk seçimde de iktidar alternatifi olarak Türkiye’nin İYİ Partiyi tercih edeceğini düşünüyorum Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.