Dolar 32,2286
%-0.14
Euro 35,0781
%-0.02
Altın 2.502,250
%1.46
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül, yönetim kurulu üyelerine sordu: 'Temayül nasıl geçti, eğilimler nasıldı, aklınızda isim var mı''

Şengül, yönetim kurulu üyelerine sordu: 'Temayül nasıl geçti, eğilimler nasıldı, aklınızda isim var mı''

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe koordinatörü olan  il yönetim kurulu üyeleriyle toplantısını tamamladı. Şengül, yönetim kurulu üyelerine sordu:

  • Ege Postası
  • 02.03.2018 - 16:52

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin Genel Merkezi tarafından yeniden değerlendirme kararı alınan 19 ilçe hakkında araştırma ve temayül yoklaması yapmak üzere İzmir’e gönderilen 5 koordinatörün çalışmasına katılan il yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıyı bitirdi.  İl Başkanı Şengül’ün öğleden sonra 14.30’da başlaması beklenen toplantısı şehit cenazesine katılması ve yoğun ziyaretçi akını nedeniyle 16.30 sularında başladı. Aydın Şengül’ün ilçelerden sorumlu koordinatör yönetim kurulu üyelerine, temayülün nasıl geçtiğin, eğilimin nasıl olduğu, akıllarında ilçe başkanlığı için geçen isim ya da isimler olup olmadığı şeklinde sorular sorup, bilgi alışverişinde bulunduğu kaydedildi.

Beş koordinatörün İzmir’de yeniden değerlendirilmeye alındığı 19 ilçe ile ilgili çalışmalarını sürerken, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bugün 15’e yakın ilçeden sorumlu yönetim kurulu üyeleriyle toplantısını tamamladı.

11 ilçe başkanıyla yola devam kararı alınan ancak 19 ilçede yeniden değerlendirme kararının alındığı ve genel merkez tarafından İzmir’e gönderilen beş koordinatörden dördünün çalışmasını tamamladığı, beşinci koordinatör Mustafa Köse’nin de bugün ve yarın çalışmalarını tamamlaması beklenen araştırma ve temayül çalışması yaptığı AK Parti İzmir Teşkilatı’ndaki yoğun mesai sürüyor.

TOPLANTIYA 15’E YAKIN İLÇE KOORDİNATÖRÜ YÖNETİM KURULU ÜYESİ KATILACAK

Şehit cenazelerine katılan, ardından geldiği il binasında tebrik ziyaretlerini kabul eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bugün 19 ilçeden çalışması tamamlanan 15’inden sorumlu yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı yaptı.

ŞENGÜL YÖNETİM KURULU ÜYELERİYLE DEĞERLENDİRME YAPACAK

Koordinatör vekillerle temayül yoklamasına ve görüşmelere katılan 15’e yakın il yönetim kurulu üyesiyle toplantı yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçe koordinatörü olarak görevlendirdiği  yönetim kurulu üyelerine gözlemlerini sordu, görüşlerini aktarmasını istedi.

EĞİLİMLER NE YÖNDE İDİ, AKLINIZDA OLAN İSİM YA DA İSİMLER VAR MI, TEMAYÜL NASIL GEÇTİ'

İlçelerdeki temayülün nasıl geçtiğini sorup bilgi alışverişinde bulunan İl Başkanı Aydın Şengül’ün, ilçelerden sorumlu koordinatörlük görevi verdiği yönetim kurulu üyelerine, “Kimler temayülden çıkt? Temayül nasıl geçt? Eğilimler ne yöndeyd? Sizin aklınızda olan isimler var mı, varsa kimler, sizce teşkilat içinden ya da dışından bu görevi en iyi kim ya da kimler yapabilir'” şeklinde sorular yönelttiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.