Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.494,490
%1.15
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir tüm birimleriyle sahada

MHP İzmir tüm birimleriyle sahada

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 18 Mart’ta Ankara’da yapılacak olan “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” isimli 12.’inci Olağan Büyük Kurultayı’na hazırlanırken İzmir İl teşkilatında tüm birimleriyle sahada çalışıyor. Dedikodu ve fitneden uzak, uyumlu ve huzurlu bir çalışma ortamı oluşturduklarını belirten MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, hedeflerinin 2019 seçimlerinde yüksek bir başarıya ulaşmak olduğunu belirtti. MHP İzmir tüm birimleriyle sahada

  • Ege Postası
  • 02.03.2018 - 13:10

EGEPOSTASI-MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş başkanlığında 26 ilçede mahalle temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantıları tamamlanırken, çok sayıda ilçede de geniş kapsamlı üye katılım törenleri düzenleniyor.

Basın, Medya ve Tanıtım birimi tarafından başlatılan Whatsapp İletişim Hattı, 7-24 hizmet vermeye başladı. İzmirliler yaşadıkları ilçelerdeki sorun, şikayet, talep ve önerilerini buradan MHP’li yetkililere iletme fırsatı bulurken, ilgili birimler kendilerine iletilen her sorunu titizlikle inceleyip çözüm bulmaya çalışıyor.

MHP AR-GE birimince oluşturulan ekip, İzmir’in tüm ilçelerinde yerel seçimlere yönelik proje üretme çalışmalarını hızlandırırken, yerel yönetimler ve belediye hizmetleriyle ilgili anket ve kamuoyu araştırmaları yapılması amacıyla başlatılan çalışmalar da başlamak üzere.

Sivil toplum kuruluşlarından sorumlu birimler kentteki sanayi, ticaret, esnaf odaları, dernek, vakıf temsilcileri ve muhtarlarla geniş kapsamlı alan çalışmaları gerçekleştiriyor. Öte yandan MHP Seçim İşleri Birimi  2019 seçimleri öncesi tüm sandık ve okul sorumlularını belirlerken, seçim kurullarındaki temsilcilerle ilgili çalışmalar da tamamlanmak üzere.

MHP Halkla İlişkiler Birimi il binasını ziyaret eden parti üyeleri ve İzmirlilerle birebir ilgilenip sorunlarını dinliyor.

NECAT KARATAŞ: HEDEFİMİZ 2019 SEÇİMLERİ

Çalışmalarla ilgili bilgi veren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, üye katılım törenlerinin süreceğini, geçtiğimiz seçimlerde yaşanan aksaklıkların tespit edildiğini ve birimler arasında uyumlu ve koordineli bir çalışma için düğmeye bastıklarını söyledi.

HUZURLU-UYUMLU, DEDİKODU VE FİTNEDEN UZAK BİR ÇALIŞMA ORTAMI OLUŞTURDUK

MHP İzmir İl Başkanı Karataş, partilerinde huzurlu, uyumlu, dedikodu ve fitneden uzak bir çalışma ortamı oluşturduklarını vurgulayarak,

“Hedefimiz 2019 seçimleri, bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi Genel merkezinin talimatları ve genelgeleri doğrultusunda çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürmekteyiz. Gerek mahalle temsilcilerimiz, gerekse de okul sorumluları, sandık görevlilerinin görev ve sorumlulukları hassasiyetle anlatılıyor. İlçe Teşkilatlarımızda gerçekleştirdiğimiz toplantılarda partimizin lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyin Türk Milleti ve Türk Devleti’nin geleceği adına geçmiş yıllardaki önerilerini ve kaygılarını anlatmaktayız. Bir taraftan da bu zorlu sürecin içinden çıkılabilmesi için Genel Başkanımızın ve partimizin azami gayreti ve fedakarlıklarını dile getiriyoruz. Bu çalışmalarımızın ardından üye katılım organizasyonlarımızı sürdüreceğiz. Partimiz, huzurlu-uyumlu, dedikodu ve fitneden uzak bir çalışma ortamı yakalamıştır. Şükürler olsun, bizlere düşen de bu güzel ortamı gereği gibi değerlendirmek ve ileri süreçte partimizi başarılı kılmaktır” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.