Dolar 32,4919
%0.35
Euro 34,7244
%0.4
Altın 2.409,230
%1.22
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ulema: İzmir'de neden demokrasi yok'

Ulema: İzmir'de neden demokrasi yok'

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun birinci sınıf seçim vaadinin İzmir’de iflas ettiğini ve bir demokrasi katliamı yaşandığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 11:25
 İZMİR'DE NEDEN DEMOKRASİ YOK'
AK Parti İzmir Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Nesrin Ulema, “Türkiye’yi İzmir gibi yöneteceğiz” sözleri ile meydanlarda seçmene birinci sınıf demokrasi vaadinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu “Kılıçdaroğlu Türkiye’yi İzmir gibi yönetecekmiş. Onun meydanlarda halka söz verdiği demokrasiyi CHP’nin iktidar olduğu  İzmir’de neden göremiyoruz” sözleri ile vurdu. 
KILIÇDAROĞLU İZMİR GERÇEĞİNİ BİLİYOR MU'
İzmir’in ulaşımdan, altyapıya kentleşmenin bütün sorunlarını Türkiye’de en fazla yaşayan şehirlerinin başında geldiğini belirten Ulema, “İzmir’de kime sorsanız hizmetsizlikten şikâyetçi” diyerek şu eleştirilerde bulundu: 
“Türkiye’yi İzmir gibi yöneteceğini söyleyen Kılıçdaroğlu bu kentin gerçeklerinden bu kadar mı uzak. Bu gerçekleri bilmiyor m? İnsanlar evlerine, işlerine gitmek için saatlerce kuyruklarda bekliyor. Tıklım tıklım dolu otobüslere binebilenler kendisini şanslı görüyor. Sokaklar çöplükten geçilmiyor. Körfezin rahatsız edici kokusu, İzmir’in birçok noktasında hissediliyor.  Otopark sorunu en büyük sorun. Türkiye’nin en pahalı suyunu veriyorlar. Uzun süre izin verilmiyor bahanesine sarıldıkları kentsel dönüşümde bakanlık bütün izinleri vermesine rağmen en ufak bir adım atılmadı. Depreme dayanıksız  binlerce bina bu dönüşümleri bekliyor. Büyükşehir belediyesi bugüne kadar bir kazma dahi vurmadığı gibi bu konu da öncülük edecek hiçbir girişim ve çabası da yok. Kısacası İzmir sorunlar yumağı içindedir. Hizmetsizlikten dolayı halkımız isyan ederken Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi İzmir gibi yönetecekmiş!”
 CHP'Lİ YEREL YÖNETİMLER DEMOKRASİ KATLİAMI YAPIYOR
Sorunun sadece hizmet eksikliğinden kaynaklanmadığını, insan hak ve onurunu rencide edecek gelişmelerin de yaşandığının altını çizen Ulema, “CHP’li yerel yönetimler halkı canından bıktırmıştır. İzmir’de yerel yönetimler eliyle bir demokrasi katliamı yaşanıyor. CHP’li belediyeler halka her türlü baskıyı uyguluyor. Kendilerine oy vermeyenleri tehdit ediyorlar.  Belediyelerden yüzlerce insanı sorgusuz sualsiz, haksız olarak işten atıyorlar. Mobbing uyguluyorlar. Mahalle baskısının her türlüsünü uyguluyorlar. İzmir’de katılımcı belediye diye oy istediler, halktan kopuk bir yönetim sergiliyorlar. Kentin STK’ları, Odaları ile birçok kesimi ile kavgalı ve kopuklar” diye konuştu. 

KILIÇDAROĞLU DEMOKRASİSİ İZMİR'DE İFLAS ETTİ
Ulema, “İşte bütün Türkiye’de halka birinci sınıf demokrasi vaadi veren Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de halka yaşattığı demokrasi budur” dedi ve ekledi: “CHP’nin demokrasi karnesi kırıklarla doludur. CHP İzmir’de demokraside de hizmette de sınıfta da kalmıştır. CHP İzmir’de demokrasi katliamı yapmıştır. Buradan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bir çağrıda bulunmak istiyorum. Siz demokrasi vaadinizi iktidar olduğunuz İzmir’de uygulayın da o birinci sınıf demokrasiniz nasıl bir şeymiş halkımız görsün. Biz CHP’nin hizmetsizliğini de demokrasi palavralarını da İzmir’de çok iyi yaşıyoruz ve görüyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.