Dolar 32,4828
%0.32
Euro 34,6748
%0.25
Altın 2.407,250
%1.14
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bakan Eroğlu'nun eşi sahada harıl harıl

Bakan Eroğlu'nun eşi sahada harıl harıl

Orman ve Su İşleri Bakanı İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu Ak Parti İl ve İlçe Kadın Kolları’yla birlikte yine sahalardaydı.

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 11:23
AK Belediyecilikle buluşan İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’ni ziyaret eden Bayan Eroğlu, burada kadın kolları teşkilatının organize ettiği kahvaltıya katıldı. 
Osmanlı döneminden kalma restore edilen bir konakta verilen kahvaltıda, kadın kollarını ve çalışmalarını tek tek dinledi, onlarla tanıştı. 
Kadınların AK Parti’de ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Hatice Eroğlu, Türkiye’nin en çalışkan bakanlarından birinin İzmir’i kurtarmaya geldiğini, Kemalpaşa’nın bu konuda biraz daha şanslı olduğunu, Kemalpaşa’nın Ak belediyecilikle tanıştığını ve AK belediyeciliğin farkını yaşayacaklarını söyledi. 
AK kadınların çoluk çocuk genç yaşlı demeden sağlıklarından bile fedakarlık edip çalışma sahalarına indiklerini ve çok başarılı olduklarını dile getiren Hatice Eroğlu, İzmir’in ufku geniş bir şehir olduğunu, bu ufukla hedefin sadece genel seçimler değil, önümüzdeki yerel seçimlerde olduğunu ifade etti.
Bulundukları konağın tarihçesini dinlemek isteyen Eroğlu, teşkilat kadınlarının CHP döneminde o konağı atıl durumda depo olarak kullandıklarını duyunca hiç şaşırmadığının altını çizdi. 

Kahvaltıdan sonra Nazarköy tarafında esnaf ziyareti yapan AK Parti İzmir İl kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ve Bakan Eşi Eroğlu, burada esnafın sıkıntılarını dinledi, not aldı. Ziyarete Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun eşi de eşlik etti. Bakan Eşi Hatice Eroğlu ve AK parti Kadın Kolları ekibi, nazar boncuğu yapım atölyelerini ziyaret etti, konu hakkında bilgi aldı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.