Dolar 32,5722
%0.1
Euro 34,9600
%0.38
Altın 2.422,280
%-0.04
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir miting için 'hazır kıta'

CHP İzmir miting için 'hazır kıta'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Mayıs Cumartesi günü yapacağı İzmir mitingi öncesi seçim otobüsünün geçeceği güzergahta balkonlara "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı bayraklar asılacak. 20 bin bayrak dağıtılmaya başlandı. Kılıçdaroğlu’nun mitingi görsel şölene dönecek. CHP İzmir Seçim İşleri’nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, “20 bin bayrak hazır. Balkonlara asılacak. Özel ekiplerimiz apartmanlara girecek ve dağıtacak” dedi. CHP İzmir

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 10:22
EGE POSTASI - CHP yerel seçimde üzerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun fotoğrafının yer aldığı, "Oy birliği ile Kocaoğlu" yazılı bayraklar dağıtmış, bazıları bu bayrakları evlerinin balkonlarına asmıştı. CHP İzmir İl Başkanlığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 30 Mayıs Cumartesi günü yapacağı İzmir mitingi öncesi seçim otobüsünün geçeceği güzergahta balkonlara "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı bayrakların asılması için harekete geçti. 20 bin adet bayrak, parti gönüllüleri tarafından evlere dağıtılacak, isteyen balkonlarına asacak.. Kent içindeki billboard'ların tamamını kiralayan il yönetimi, radyo yayınları ve gazete ilanları ile mitingin duyurusunu yapacak.

ÖZDEMİR: İZMİR’DEKİ MİTİNGİMİZ TÜRKİYE’YE MESAJ VERECEK
CHP İzmir Seçim İşleri’nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, “ 2 bin 500 miting duyuru pankartları astık.  Kent içindeki billboard'ları kiraladık, duyurumuzu yapıyoruz. 20 bin bayrak hazır. Balkonlara asılacak.  Özel ekiplerimiz apartmanlara girecek ve dağıtacak. Dağıtım ağırlıklı olarak Mustafa Kemal Sahil Bulvarı, Kordon, Gaziemir, Bornova ve Karşıyaka'da yapılacak. Telefonlarımızı veriyoruz. Vatandaşlarımızın bayrak istemeleri halinde de ekiplerimizle göndereceğiz. İzmir’deki İzmir’deki mitingimiz Türkiye’ye mesaj verecek. ” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.