Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Binali Yıldırım'dan Bornova çıkarması

Binali Yıldırım'dan Bornova çıkarması

7 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Bornova’da vatandaşlar ile buluşan AK Parti İzmir milletvekili, Ulaştırma-Haberleşme ve Denizcilik eski Bakanı Binali Yıldırım “muhalefet partilerinin iktidar olmak gibi bir derdi yok “ dedi.

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 13:55
Üç dönem üst üste tek başına iktidar olan AK Parti’nin halkın kendisine verdiği sorumluluğu layıkıyla yerine getirdiğini ifade eden Yıldırım “Cumhurbaşkanımız nereden olursa olsun 400 milletvekili ile güçlü ve tek başına iktidar olsun sözüne karşı çıkıyorlar. Bu durumun getirdiği sorumluluktan kaçıyorlar. Oysa onlar tatlı hayat yaşıyorlar. Hem mecliste sahip oldukları tüm imkânlardan faydalanıyorlar hem de iktidar sorumluluğu olmadan devam etmek istiyorlar.” Dedi.
 “EN BÜYÜK HİZMET BÖLÜNMÜŞ YOL”
Bornova’da ilk olarak Naldökeni ziyaret eden Yıldırım esnaf ziyareti ile halkın sorunlarını dinledi. Mahalle muhtarlığında vatandaşlar ile sohbet eden Yıldırım’a vatandaşlar yerel yönetimden kaynaklanan sorunlarını aktardı. Yıldırım İzmir’de kolaylıkla çözülecek belediyecilik sorunlarının İzmirlinin gündemini meşgul ettiğini söyledi.
Işıkkent Kara Nakliyecileri Sitesinde taşımacılar ile bir araya gelen Yıldırım AK Parti iktidarının 13 yıllık hizmetlerini anlattı. 50 yıldır el atılmayan taşımacılık sektörünün kendi döneminde yapılan düzenlemeler ile kontrol altına alındığını ifade eden Yıldırım, “kamyonculara ucuz yakıt veremedik, eksiklerimiz var ancak en büyük hizmet bölünmüş yollardır. Yaptığımız yollar ile can güvenliğini sağladık. Zaman ve yakıttan tasarruf ettik. Yaptığımız düzenlemeler ile haksız rekabetin önüne geçtik. Kağıt üzerinde mührü vur, ruhsatı ver yollarda araçlar canlı bomba gibi dolaşsın dönemi bitti. Bu düzenlemeler yapılmasaydı taşımacılık sektörü keşmekeş içindeydi ” dedi.

SORUNLARA YERİNDE ÇÖZÜM
Bornova’nın mahallelerini gün boyu dolaşan Yıldırım Pınarbaşı’nın belediye olmak istiyoruz isteğine duyarsız kalmadı. Yıllardır tüm siyasilerin Pınarbaşı’nı belediye yapma sözü verdiğini, bu sözlerin tutulmadığını ifade eden vatandaşlar “1983 de belediyemiz kapatıldı. Burası Bornova’dan çok uzak kalıyor. Hiçbir hizmet alamıyoruz. Kendimize ait belediyemiz olsun kendi seçtiğimiz belediye başkanımız olsun hizmetlere ulaşabilelim istiyoruz” dediler. Bir vatandaşın “bakanımıza kalem verin” demesi üzerine Yıldırım “biz yazmayız, yaparız” diye yanıt verdi. Yıldırım yetkililere Pınarbaşı’nın belediye yapılması için gerekli şartların araştırılması talimatını verdi ve takipçisi olacağını söyledi.

“İKTİDAR HEDEFİ OLMAYANLAR KOLAY VAAT VERİR”
Doğanlar mahallesinde seçim bürosu açılışı yapan Yıldırım, Mevlana mahallesinde de kıraathane toplantısı ile vatandaşlara seslendi. İktidar olmak gibi bir derdi olmayanların vaat vermesinin kolay olduğunu dile getiren Yıldırım “biz yaptıklarımızı anlatıyoruz. Eksiklerimizi tamamlamak için tekrar iktidara gelmek istiyoruz. Daha iyisini yapabilmek için istikrar sürsün istiyoruz. Maceraya gerek yok, Türkiye’nin atılım yaptığı dönemlerin tek başına ve güçlü iktidar ile mümkün olduğunu gördük.” Diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.