Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şeboy'dan DTO'da önce istikrar vurgusu

Şeboy'dan DTO'da önce istikrar vurgusu

İzmir Deniz Ticaret Odası AK Parti İzmir Milletvekili adayları Cemil Şeboy ve Hüseyin Kocabıyık’a destek verdi. Toplantıda İzmir’in gerçek bir deniz kenti olması için birlikte çalışma kararı alındı.

  • Ege Postası
  • 26.05.2015 - 13:59
Aynı denizin balıklarıyız
   
Kıyı kenti olan İzmir’de denizciliğin ve balıkçılığın daha iyi yerlere gelmesi için çalışan İzmir Deniz Ticaret Odası, AK Parti Milletvekili adayları Cemil Şeboy ve Hüseyin Kocabıyık’ı ağırladı. Başkan Yusuf Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmir’de hem deniz turizminin hem de deniz ticaretinin gelişmesi için hazırladıkları sunumla adaylara brifing verdiler. Başkan Öztürk “ Biz aynı denizin balıklarıyız. Nereye isterseniz çağırın gelelim. Biz denizciler olarak özgürlükçü insanlarız. Güvenliğimiz ve devletimiz bizim için asıl olandır.” sözleriyle AK Partili adaylara destek verdi. Öztürk brifingin sonunda ise geminin seyrine engel olacak, onu yolundan edecek veya tehlikeye düşürecek bir durumun gelmemesini dilemek için seyire çıkan gemi komutanlarına söylenen bir söz olan “Yolunuz neta olsun” ifadelerini kullandı. Öztürk’ün iyi dileklerine teşekkür eden adaylardan Hüseyin Kocabıyık, Denizcilikle ilgili atılması gereken adımların bu dönem de atılması için çalışacaklarını belirterek, yine İzmir’den Milletvekili adayı olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun “Turizm serbest bölgesi İzmir” projesine destek istedi. AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy ise seçimlerden sonra Deniz Ticaret Odası ile tekrar bir araya gelerek birlikte çalışacaklarını belirtti.

Önce istikrar vurgusu
   
Deniz Ticaret Odası’nın çok doğru bir çalışma yaptığını belirten Şeboy, Ankara’da hep beraber gerekli makamların kapılarını aşındıracağız” dedi. Tüm belirtilen tespitlerin ve taleplerin birlikte çalışarak gerçekleştirilebileceğini vurgulayan Şeboy, öncelikle Türkiye’deki istikrarın korunmasını istedi. Şeboy,,”Biz bugün bilgi notlarını aldık, asıl çalışmamız ise seçimlerden sonra olacak. Tekrar bir araya geleceğiz, gerekli makamların kapısını berber çalacağız gerekirse baskı yapacağız. Zaten şartlar olgunlaşmış durumda o yüzden bunlar işin kolay tarafı ama daha önemli olan Türkiye’nin istikrara devam etmesidir. Güvenliğin ve büyümenin sürdürülmesi gerekiyor. Yoksa bakın birkaç yıl önce milyonlarca turistin ziyaret ettiği Mısır’da, Suriye’de, Libya’da ne liman, ne petrol, ne de para hiçbiri işe yaramıyor. İnsanlar can havliyle mallarını bırakıp kaçarak Türkiye’ye sığınıyor. Kendimiz için olmasa bile çocuklarımız, torunlarımız için Türkiye üzerinde oynanan oyunları iyi görmemiz lazım. Bize anlattığınız sorunları çözeriz, yapamadığımız olursa da telafi ederiz ama önümüzdeki seçimlerin telafisi yok” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.