Dolar 32,5195
%0.43
Euro 34,7677
%0.52
Altın 2.401,690
%0.9
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Sürekli sanayicilerle buluştu

AK Partili Sürekli sanayicilerle buluştu

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, Menemen ilçesinde yer alan İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ) iş adamlarıyla bir araya geldi. İş adamlarıyla istişarelerde bulunan Sürekli “AK Parti, sanayisi yükselen bir ülke olarak, gelecekte de güçlü bir sanayi ve üretim kültürünün destekleyicisi olmaya devam edecektir. İzmir ise sanayi için odak nokta olmalıdır” dedi. AK Partili Sürekli sanayicilerle buluştu

  • Ege Postası
  • 27.05.2015 - 11:04
İZMİR - Menemen ilçesinde yer alan İzmir Serbest Bölgesi(İZBAŞ) firma yetkilileriyle öğle yemeğinde bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, İzmir’in sanayide devleşmesi gerektiğini vurguladı. Yemek programı ardından iş adamlarıyla sohbet eden Sürekli “ İzmir sanayi için odak nokta olmalı… Bölgesel teşvikler artmalı. Bu anlamda İzmir’in kalkınması için ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisi yapılmalı. Bildiğiniz üzere sanayi başta olmak üzere, üretken alanlara yatırım yapan ülkeler, zor dönemlerde gerekli esneklikleri gösterebilmekte, yeni üretim biçimleriyle krizleri aşabilmektedir. Sanayinin geliştiği ülkeler aynı zamanda işgücü donanımının ve iş yapma disiplininin yüksek olduğu ülkelerdir. Ülkemizin uluslararası rekabet gücünü ve dünya ihracatından aldığı payı artırmak için imalat sanayinde dönüşüm gerçekleştirmeye yönelik adımlar atması gerektiğinin bilinciyle, yüksek teknolojili sektörlere yoğunlaşmaya önem vermekteyiz. AK Parti yine sanayisi yükselen bir ülke olarak, gelecekte de güçlü bir sanayi ve üretim kültürünün destekleyicisi olmaya devam edecektir. Bu anlamda sizlerinde elinden geleni yapacağını biliyoruz” dedi.


 
REKABETGÜCÜ SAĞLANACAK
 
Konuşmasını sürdüren Sürekli “Yeni dönemde büyük çaplı ve yatırım niteliğindeki kamu alımlarında, alıcı kurumların yerli sanayiyi geliştirecek yönde kamu alım sürecini yönetme kapasitesini geliştireceğiz. Bu kapasitenin ve iyi uygulamaların yaygınlaştırılmasına odaklanacak; rekabet gücü sağlama perspektifiyle yöneteceğiz. Ayrıca, Kalkınma Bankamızı ekonomimizin ihtiyaç duyduğu nitelikli projeleri daha fazla destekleyecek bir anlayış içinde yeniden yapılandırılacaktır. Elbette ki bu süreçlerde yine en önemli hususlardan biri sizlerin düşünce ve fikirlerini bizlerde paylaşmanızdır. Bu ülke hepimizin ve her konuda olduğu gibi birlik, beraberliğin gücünden yararlanarak geleceğimizi en iyi yere taşımalıyız” şeklinde konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.