Dolar 32,3578
%-0.38
Euro 34,8084
%0.01
Altın 2.400,590
%-0.91
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üç parti seçmene seçim sürecinde bakın ne anlatacak!

Üç parti seçmene seçim sürecinde bakın ne anlatacak!

Yerel seçimlere kısa bir zaman kala CHP, AK Parti ve MHP İzmir İl Başkanları saha çalışmalarında nasıl bir yol izleyeceklerini anlattı.

  • Ege Postası
  • 18.12.2013 - 21:22
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP, AK Parti ve MHP İzmir teşkilatları, yerel seçim öncesindeki stratejilerini belirledi. İl Başkanları Ege Postası’na saha çalışmalarında nasıl bir yol izleyeceklerini anlattı. İzmir’de yerelde iktidar olan CHP, belediyelerin kente kazandırdığı hizmetleri anlatacak. Hükümeti , iç ve dış politika, terör, tarım ve işsizlik konuları üzerinden vatandaşa şikayet edecek. AK Parti, seçim kampanyası sürecinde 'hizmet' odaklı açıklamalar yapacak. Başbakanın talimatını yerine getirerek kapı kapı dolaşacak Hükümetin İzmir'e yaptığı yatırımları, 35 İzmir 35 Projesi ile sürdürülen, planlanan yatırımları anlatacak.MHP ise CHP’nin İzmir’de belediyecilik anlamında kente bir şey katmadığını, hükümetin ise yatırım yapmadığını anlatacak. Ülke genelindeki MHP tarafından yönetilen belediyelerin çalışmalarını örnek gösterecek.


CHP İl Başkanı Ali Engin: Nezaket içerisinde bir seçim süreci götürmek istiyoruz. Gerginlik yaratmadan kaçınacağız. Toplumu kutuplaştırmadan bir seçim süreci yaşamak istiyoruz.Genel politika, dış politika, terör, tarım ve işsizliğe yönelik ilgili tespit ettiklerimizi sahada konuşacağız. Belediyelerimizin yaptıklarını anlatacağız. Bütün engellemelere, baskılara rağmen belediyelerimiz önemli hizmetler üretti. Büyükşehir Belediyemizin kente hükümetten daha fazla yatırım yaptığını anlatacağız. Fuarcılık, şehir içi ulaşım ve altyapıya yönelik önemli yatırımlar yaptı Büyükşehir…Bunları kapı kapı anlatacağız. AK Parti’nin Büyükşehir adayı Bakan Yıldırım… İzmir’e yapılamayan yatırımda onun da sorumluluğu var. Bunları da konuşacağız. Kasamız güçlü…Seçim sürecinde etkin propaganda yapacağız. Sahada topyekün çalışacağız. Daha aktif bir süreç için ilçelerde 10’ar kişilik komisyonlarda kuruyoruz.İlçeler adaylarla birlikte süreci kendi yürütecek. Büyükşehir de kendi yürütecek. Biz de il başkanlığı olarak süreci koordine edeceğiz.


MHP İl Başkanı Necat Karataş:
İzmir’de hem hükümetin hem de yerel yönetimlerin söz verip de yapmadığı projeler var. Bunları vatandaşa hatırlatacağız. ‘İzmir’de neden MHP'’ sorusuna yanıt vereceğiz sahada… CHP’nin 14 yıllık zaman içerisinde İzmir’de yapamadıkları ortada. CHP’li belediyelerle İzmir’de işlerin yolunda gitmediği bir gerçektir. Öbür taraftan da AKP’nin İzmir’e verebileceği herhangi bir şey yoktur. Ülke genelinde yürüttükleri politikaları da detayları ile birlikte tüm vatandaşlarımıza anlatacağız. İzmir halkı tüm bu yaşanan hadiseleri değerlendirecektir.MHP’nin belediyecilik anlayışını da seçimden önce hemşerilerimize anlatacağız. İzmirlilerin takdir edeceklerini de düşünüyorum. MHP’nin nerede belediyesi varsa, burada işler başarı ile yürütülmekte, örnek çalışmalar sergilenmektedir. Biz bunları İzmir’i karış karış gezerek anlatacağız. Dolayısı ile, İzmir, 30 Mart 2014 tarihinden sonra MHP’nin belediyecilik anlayışı ile tanışacak ve bu kent, kendisine layık bir belediye tarafından yönetilecektir.


AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay: AK Parti olarak İzmir'de hizmet ve eser siyasetini ön planda tutarak seçim kampanyası yürütmek istiyoruz. Kayıkçı kavgasından uzak, hizmet, samimiyet ve eser siyasetini öne alarak, İzmir'e neler yapabileceğimizi, AK Parti belediyeciliği ile kentin neler kazanacağını halkımıza anlatmak istiyoruz. Ev ev kapı kapı Başbakanımızın talimatını yerine getireceğiz.Vatandaşla bire bir temas kuracağız. Hükümetin İzmir'e yaptığı yatırımları, 35 İzmir 35 Projesi ile sürdürülen, planlanan yatırımları halka anlatacağız.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.