Dolar 32,4242
%0.2
Euro 34,7957
%0.01
Altın 2.401,550
%0.2
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay : 'Adaylar için daha zamanımız var'

Akay : 'Adaylar için daha zamanımız var'

AK Parti'nin İzmir'in bazı ilçelerinde aday isminin netleştiğine yönelik haberlere AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'dan itiraz geldi. Akay yaazılı bir açıklama yaparak aday belirleme sürecinin devam ettiğini vurguladı

  • Ege Postası
  • 18.12.2013 - 15:46
İZMİR- Ömer Cihat Akay yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi. 
Bilindiği gibi, AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, 13 Aralık 2013 tarihinde, İzmir’de gerçekleştirilen “Seçim İşleri Bölge Toplantısı”nda, AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna ilan edilmiştir. AK Parti, bugün itibariyle Türkiye’nin 81 ilinde de belediye başkan adayını belirlemiş ve kamuoyuna duyurmuştur. İzmir’de partimizin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım, geçmişte olduğu gibi bugün de kentle ilgili çalışmalarına devam etmektedir. İzmir için en doğru, en geçerli ve en elzem projeleri hazırlayan, İzmir’i hak ettiği konuma kavuşturmak için çaba gösteren Sayın Bakanımız Binali Yıldırım’a inanıyor ve güveniyoruz. AK Parti, aday belirleme sürecinde en hassas davranan siyasi partidir. 
EN DOĞRU ADAY İLE

AK Parti, adaylarını belirlerken teşkilatların temayülüne, kamuoyu araştırmalarına, adayların profiline ve konjonktüre bakar, en doğru aday ile seçmenin karşısına çıkar. AK Parti’de halen İzmir’in ilçelerinin belediye başkan adaylarını belirleme süreci devam etmektedir. Bu noktada gerek partimizin yetkili kurulları, gerekse Büyükşehir Belediye Başkan adayımız tarafından birçok çalışma yapılmakta, bu çalışmalarla ilgili değerlendirmeler sürmektedir. Henüz İzmir’in hiçbir ilçesinde belirlenmiş, kesinlik kazanmış bir belediye başkan adayımız bulunmamaktadır. Basında bu noktada çıkan haberlere itibar edilmemesini özellikle belirtmek istiyoruz. İzmir’de ilçe belediye başkan adaylarımızın belirlenmesi ve açıklanması için daha önümüzde zaman vardır, bu zamanın doğal süreci içerisinde işlediğini herkesin bilmesini rica ediyoruz. Bu noktada partimizden Belediye Başkan aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, kendilerine olan inancımızı ve güvencimizi bir kez daha yinelemek istiyoruz.
 
     Ömer Cihat Akay
AK Parti İzmir İl Başkanı 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.