Dolar 32,3798
%-0.13
Euro 34,7819
%-0.06
Altın 2.412,390
%-0.93
Bist-100 10.114,00
%0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Öztekin : Daha iyi bir Buca yaratacağız

Öztekin : Daha iyi bir Buca yaratacağız

Ak Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ekonomist Adnan Öztekin, 'AK Parti'mizin İzmirimize ve Türkiyemize olan hizmetlerinin yanısıra büyük bir hızla hedefe yürüyen 35 Proje'nin bizlere verdiği moral, güç ve kararlılıkla dahi iyi bir Buca için çalışma kararlılığındayız. Bu hedefimize halkımızın desteğiyle 30 Mart'ta alacağımız onayla daha bir güçlü yürüyeceğiz' dedi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2013 - 11:36

İZMİR - Ak Parti'den Buca Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan, Ak Parti Buca Belediye Meclis Üyesi Adnan Öztekin, seçim çalışmaları kapsamında Mustafa Kemal, Gediz, Çamlıkule, Kuruçeşme, Çamlıpınar ve Adatepe Mahallelerini yaşayan vatandaşlarla mahalle esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinleyip projeleri hakkında bilgiler verdi. Öztekin ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, 'İlçemizin tüm mahallelerini dolaşarak halkımızla kenetlenme hedefindeyiz. Çalışmalarımızı kimseyi ötekileştirmeden yürütüyoruz. Zaten ben, Buca'da doğmuş, Buca'da büyümüş ve Buca'da yaşayan Buca'nın öz evladı olarak meslek hayatım, kariyerim ve icra ettiğim tüm görevler boyunca mutlak hedefim ve çalışmalarım hemşerilerime, ilimize, ilçeme ve ülkeme hizmet vermektir. Bu yolda yürümenin onuru ve inancıyla AK parti'den Buca Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Allah nasip eder partim tarafından görev verilirse ve de halkımın teveccühü ile belediye başkanı seçilirsem tüm vatandaşlarımızla el ele vererek hep birlikte daha iyi bir Buca için çalışacağız. Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız AK Belediyecilik ve İzmir'in hedefe kitlendiği 35 Proje olacaktır' ifadelerini kullandı.

 

‘Milletimizin Hizmetkarı Olacağız’

 

Ak Parti Buca Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Öztekin, 'Göreve geldiğimizde Buca'da Ak Belediyecilik anlayışının ışığında toplumumuzun tüm katmanlarıyla daha iyi kalıcı, toplumsal refahın arttığı, sağlıklı, çevreci hizmetler icra ederek, Bucamızı daha yaşanabilir, sorunları çözülmüş bir örnek ilçe konumuna getirme kararlığındayız. Hizmetlerimizdeki önceliğimiz, Buca'lı hemşerilerimin sağlıklı, huzurlu, çağdaş bir şehirde ve ortamda yaşaması olacaktır. Tüm çalışmalarımızı halka hizmetin, hakka hizmet olduğu ilkesi çerçevesinde icra ederek milletimizin hizmetkarı olacağız. Hemşerilerimizin destek ve teveccühü ile ilk 2 yıl içerisinde daha müreffeh, daha huzurlu kalkınmış bir Buca'yı yaratacağız. Görev süremizce tüm halkımızla, sivil toplum kuruluşlarımız, esnafımızla, üniversitelerimizle yani Bucamızı oluşturan herkesle, her kurumla uyum içerisinde çalışmanın kararlılığında olacağız' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.