Dolar 32,3840
%-0.12
Euro 34,5750
%-0.65
Altın 2.385,610
%-2.03
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Üniak'tan Molla açıklaması

Üniak'tan Molla açıklaması

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Eyüp Kadir İnan, Bangladeşli Siyasetçi ve düşünür Abdülkadir Molla'nın idam edilmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

  • Ege Postası
  • 17.12.2013 - 19:14
 İZMİR -AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı, AK Parti Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Eyüp Kadir İnan, Bangladeşli siyasetçi ve düşünür Abdülkadir Molla'nın idam edilmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.
İnan açıklamasında şu ifadeleri kullandı,
“Biz AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı olarak, hukuk dışı bir sebeple, haksız yere idam edilmesinden dolayı derin üzüntülerimizi belirtiyoruz. Abdülkadir Molla, idama giderken " Şehit olmaktan korkmuyorum " demişti. Bizler de biliyoruz ki, Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz.( Bakara 154 ) ayet-i kerime böyle buyurmuştu. Tıpkı Türkiye Demokrasi kahramanı, Başvekil Adnan Menderes’in idama giderken "Dirimden korkmayacaktınız ama milletle şimdi el ele vererek Adnan Menderes'in ölüsü ebediyete kadar sizi takip edecek ve bir gün sizi silip süpürecekler " dediği gibi, kendisi de benzer bir cümle kurmuştu. Adnan Menderes nasıl ki, Türkiye Demokrasi savunucuları için bir bayrak haline gelmiştir. Abdülkadir Molla’da bugün Bangladeş için Demokrasi Bayrağı olacaktır. Haksızlık uğruna idam edilen bu alimlerimizin ruhlarının bizimle beraber devam edeceğine inanıyoruz. Abdülkadir Molla’yı öldürenler hukuksuzluk ve adaletsizliğin timsali olarak tarihe geçecektir. Bizler, tüm Dünya da olduğu gibi Bangladeş için de her zaman Adaletin için onların sesi olacağız.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.