Dolar 32,4448
%0.2
Euro 34,6400
%0.15
Altın 2.383,620
%0.14
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü’ye ‘velilerden büyük destek’

Ünlü’ye ‘velilerden büyük destek’

Öğrencilere eğitim seti dağıtan Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Av. Murat Talat Ünlü’ye velilerden büyük destek.

  • Ege Postası
  • 17.12.2013 - 12:13
İZMİR -  Daha önce Mürşide Altınbuçuk Ortaokulu, Şair Eşref İlköğretim Okulu ve Engin Hayri Özmeriç İlköğretim Okulu’nda eğitim seti dağıtan Ünlü son olarak Alaybey Selçuk Yaşar Ortaokulu’nda eğitim - öğretim gören öğrencileri sevindirdi.

“Eğitimin önemini kavramış bir insanın başkan olmasından mutluluk duyarız!”

Bine yakın öğrenciye eğitim seti dağıtarak öğrencilerin sevgisini kazanan Ünlü’ye velilerden tebrik mesajları yağdı. Çocuklarına interaktif eğitim seti dağıtan Ünlü’ye eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden veliler “Eğitimin önemini kavramış bir insanın Karşıyaka Belediye Başkanı olmasından mutluluk duyarız” dedi.

“Yetki verilir ise sırada “ABEM” projesi var”

Velilerden gelen mesajlar karşısında büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Ünlü, üniversite öğrencileri ile birlikte hazırladıkları projeye kısa süre içerinde bu kadar büyük ilginin olacağını tahmin etmediklerini belirtti. Ünlü, “Bazı çalışmalar meyvesi çok çabuk veriyor. Bu kadar kısa sürede geniş kitlelere ulaşan çalışmamız başkanlık görevine gelmemiz halinde hayata geçireceğimiz hizmetlerin ön habercisidir. Bu proje, eğitime ve öğrenciye vereceğimiz önemin işareti ve habercisi olup, yetkinin başkan olarak bizde olması halinde, sıradaki ilk proje “ABEM” olacaktır. Karşıyaka’da ihtiyaç sahibi tüm öğrencilere, kışa hazırlık olarak Atkı, Bot, Eldiven, Mont verilecek ve Karşıyaka’da hiçbir öğrenci ve aile kışı dert edinmeyecektir. Son Karşıyakalı öğrencinin yüzü gülünceye kadar imkanlar öğrencilere seferber edilecek” dedi.

“Projenin amacına ulaşması bizi çok sevindirdi”

Aday adaylığı çalışmaları sırasında en büyük ilgiyi eğitim seti projesinin gördüğünü söyleyen Ünlü, “Toplumun nasıl bir hizmete ihtiyaç duyduğunu yaşayarak öğrendik” dedi. Eğitim seti dağıtma çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyleyen Ünlü şöyle konuştu: “Hayata son sürat hazırlanan öğrencilerimize bir katkıda biz yapmak istedik. Umarım bu eğitim setleri öğrencilerimizin öğrenim hayatlarına ve geçiş sınavlarına büyük katkı sağlar. Projemize en çok çocuklarına ekonomik şartlardan dolayı okul dışında fırsat sunamayan aileler sevindi. Alanında uzman kişilerce hazırlanan eğitim setinin öğrencilerimize büyük katkısı olacağını düşünüyoruz. Bilinçli ve eğitimli bir toplumla her sorunun üstesinden gelip ülkemizi daha aydınlık ve refah günlere taşıyacağımızı düşünüyorum. Ülkemizin yarınları eğitimli ve başarılı gençlerimiz sayesinde bugünden daha aydınlık olacaktır” dedi.
Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim ile ilgili sözlerini hatırlatarak konuşmasını bitiren Ünlü, “Bu projeyi hayata geçirmeye başladığımızda Atamızın dile getirdiği sözleri her gittiğimiz okulda tekrar ettik ‘En önemli ve verimli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu şekilde olur’ Atamızın üzerine basarak vurgu yaptığı gibi eğitime verdiğimiz önem her gün artarak devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.