Dolar 32,3813
%-0.12
Euro 34,6740
%-0.37
Altın 2.410,190
%-1.02
Bist-100 10.110,00
%0.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Engin'den Divan atağı

Engin'den Divan atağı

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin,yaklaşan yerel seçim sürecinde il başkanlığında kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Engin, divan toplantısında il başkan yardımcılarıyla bir araya geldi, 'ne yaptınız ne yapacaksınız anlatın' dedi. Engin eksik kalınan çalışmalar üzerinde durdu daha aktif ve başarılı bir seçim süreci için il başkan yardımcılarından kendi bünyelerinde ekip kurmalarını istedi.

  • Ege Postası
  • 17.12.2013 - 18:01
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Uzun süre Karşıyaka Belediye Başkan adaylığı için Genel Merkez nezdinde nabız yoklayan ancak vize alamayan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, seçim sürecine yönelik düğmeye bastı. Engin sürpriz bir kararla divan toplantısı gerçekleştirdi. Uzun zaman sonra gerçekleşen divan toplantısında İl Başkanı Ali Engin, il başkan yardımcılarıyla bir araya geldi ve bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, ileriye dönük yapılacak çalışmaları dinledi, talimatlar verdi.

TAM KADRO KATILIM
Toplantıda İl Sekreteri Sevda Erdan Kılıç, İl Saymanı Celal Yıldız, İl Eğitim Sekreteri Abdullah Aydemir,Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı Barış Erel, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Karabay, Seçim İşleri Tanıtım ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Altan İnanç,Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, Meslek Odaları ve Sivil Toplum Sorumlu Başkan Yardımcısı Savaş Akıncı, İnsan Hakları ve Çevreden Sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Karaoğlu,Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nazan Çetin, ARGE ve BYKP ‘den Sorumlu Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu,Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Peri ve Ekonomi Politikalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Levent Çılı hazır bulundu.

TEK TEK DİNLEDİ
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, toplantıda il başkan yardımcılarından bugüne kadar sorumlu oldukları alanlarla ilgili neler yapıldığına dair rapor aldı.İl Başkan yardımcılarını tek tek dinleyen Engin, eksik kalınan çalışmalar konusunda uyarılarda bulundu.Engin'in özellikle Sosyal Politikalar, Bilişim ve Meslek Odaları ile Sivil Toplum örgütleri konusundaki çalışmalarda geride kalındığını ifade ettiği öğrenildi.

BÜNYENİZDE EKİP KURUN
Engin yerel seçim sürecinde daha aktif, başarılı ve sonuca yönelik bir çalışma için il başkan yardımcılarından sorumlu oldukları alanlarla ilgili planlama yapmalarını söyledi. Engin, başkan yardımcılarına kendi bünyelerinde 10'ar kişilik ekip kurmaları talimatını verdi. Engin, seçim süreci boyunca divan toplantısının her salı saat 12:00'de yapılacağını söyledi, tam kadro katılım istedi.

GÜÇLÜ KASA
İl Sekreteri Kılıç, İl bünyesinde hukuk komisyonunun kurulacağını, ilçelere de bu yönde talimat verildiğini söyledi. Toplantıda CHP İzmir'in mali yapısı da masaya yatırılırken, kasanın seçim sürecinde etkin propaganda için güçlü olduğu il saymanı Yıldız tarafından dile getirildi.

Bu arada toplantıda sandık görevlileriinin Bergama, Konak, Seferihisar ve Karşıyaka'da Genel Merkez'e mesajla geri dönüş yapmada yüzde 50'nin altında kalındığı dile getirildi. Bu ilçelerde sandık görevlilerine yönelik çalışmaların hızlandırılması gündeme geldi.

TARTIŞMA YAŞANDI

Toplantıda il başkan yardımcıları arasında görevlerin yapılmaması hususunda kısa süreli bir tartışma çıktığı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.