Dolar 32,3982
%-0.07
Euro 34,6303
%-0.5
Altın 2.391,420
%-1.79
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Turhan : “Sen ben yok, Türkiye var”

Turhan : “Sen ben yok, Türkiye var”

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa İbrahim 5. Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’nde Sanayi Sitesi Esnafıyla buluştu. Turhan kooperatif üyelerine ‘Sen ben yok Türkiye var’ mesajı verdi.

  • Ege Postası
  • 13.10.2015 - 10:10
İZMİR - AK Parti’nin halk için var olduğunu vurgulayan Turhan, “1 Kasım seçimlerinde AK Parti yeniden tek başına iktidar olacaktır. Koalisyon ile terör ve ekonomik sıkıntılar çözülemeyecektir. Yunanistan buna örnek ülkedir. Yunanistan’da da hükümet kurulamadı, koalisyon da olmadı” dedi. Anket sonuçlarına göre yüzde 50.1‘lik bir kısmın Türkiye’de tek parti iktidarı istediğini, hangi partiyi istedikleri sorulduğundaysa yüzde 87.4’lük kısmın AK Parti’yi seçtiğinin altını çizdi.


Genç girişimcilere büyük destek
AK Parti’ni seçim beyannamesinde gençlere yönelik yeniliklere önem verdiğini vurgulayan Turhan, “İş kurmak isteyen gençlerimize karşılıksız 50 bin TL hibe verilecek. 100 bin TL de sıfır faizle devlet kredisi takviyesi yapılacak.  İş kuran gençlerimizden 3 yıl da vergi alınmayacak. Bunun genç girişimciliği desteklemek için atılan büyük bir adım” dedi.


İzmir dünya şehri olacak
AK Parti’nin icraatlarının tümünün vatandaşların isteğini öğrendikten sonra yapıldığını söyleyen Turhan, “Vatandaşlarımızın talep ve istekleri ne olursa olsun Türkiye’de karşılayacak tek parti AK Partidir. 1 Kasım’dan sonra İzmir’i dünya şehri yapmak için çalışmalarımız devam edecek. İzmir’in kalkınması ve insanların hayat standardının yükselmesi, huzur, güven ve istikrarın devam etmesi için AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi gerekmektedir” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.