Dolar 32,5849
%0.3
Euro 35,0684
%0.28
Altın 2.457,590
%0.88
Bist-100 9.821,00
%1.07

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tatı: “Cumhuriyet’in CHP'ye ihtiyacı var”

Tatı: “Cumhuriyet’in CHP'ye ihtiyacı var”

CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili aday adayı Ercan Tatı, önseçim turlarına Karaburun , Mordoğan , Gaziemir , Konak , Seferihisar ve Buca ilçelerinde devam etti. Gittiği tüm ilçelerde büyük coşku ile karşılanan Ercan Tatı, Türkiye'de 13 yıldır AKP zihniyetinin oluşturmuş olduğu bu korku tüneli ve kaos ortamından çok yakında çıkmak üzereyiz , “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Paşa Önderliğinde, büyük savaşlar ve kayıplardan sonra elde ettiğimiz Cumhuriyetimiz büyük tehlike altındadır” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 15:20
İZMİR - AKP iktidarının yılladır gündeminde olan ve asla ülke gündeminden düşürmediği Başkanlık sistemine değinen CHP Milletvekili aday adayı Ercan Tatı, “Cumhuriyet’in Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı vardır. 8 Haziran günü onlar kendi karanlıklarında kalacak ,Cumhuriyet Halk Partisi ‘nin iktidara gelmesi ile birlikte ülkemiz aydınlık yarınlarına kavuşacaktır” dedi. CHP Milletvekili aday adayı Tatı, Türkiye tarım ülkesi olmasına rağmen tarımda uygulanan yanlış ve dışa bağımlı stratejinin üreticiye ve tüketiciye büyük zarar verdiğini de kaydetti, "Önümüzdeki süreç CHP iktidarı ile birlikte birçok alanda ülkeyi içine sokulan yanlışlıklardan ve bataktan kurtarma dönemi olacaktır. Bunun için halkımızdan CHP iktidarı için onay isteyeceğiz" diye konuştu.
CHP Birinci Bölge Milletvekili aday adayı Ercan Tatı, "Türkiye'nin ikinci bir şansı yok" diyerek bölgesinde önseçim listesinin 2 (iki) numaralı sırasından seçime girdiğini söyledi. partililerden vize isterken, şöyle konuştu:
"Türkiye bu genel seçimlerle CHP'yi iktidar Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Başbakan yapacaktır. Bizler aç kalırız işsiz kalırız ama Cumhuriyetimizden ödün vermeyiz. Bu yolda verilecek TBMM mücadelesinde yer almak için girdiğim önseçimde partililerimden destek bekliyorum. CHP'nin demokrasi şöleni olarak gördüğümüz önseçiminden başarıyla çıkıp, haramilerin iktidarına son verme yolunda mücadelemizi sürdüreceğiz."
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.