Dolar 32,5190
%-0.09
Euro 34,7930
%-0.21
Altın 2.421,330
%-0.36
Bist-100 9.748,00
%1.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çetin Altındağ: “Güzel günler çok yakın”

Çetin Altındağ: “Güzel günler çok yakın”

Sivil toplum kuruluşlarına yaptığı ziyaretleri sürdüren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ, Türkiye’nin yeniden demokratik bir ülke olması yolunda CHP’de yarın yapılacak olan ön seçimin büyük bir anlam taşıdığını söyledi. Altındağ, “Yeniden demokratik Türkiye’yi kurmak için yola ön seçim ile çıkıyoruz. Güzel günler çok yakın” dedi. CHP'li Altındağ:

  • Ege Postası
  • 28.03.2015 - 12:10
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Çetin Altındağ, Çiğli Mardinliler Derneği, Ege Bölgesi Ağrı Dernekler Federasyonu ve Anadolu Kültür Sanat Eğitim Araştırma ve Dayanışma Vakfı’nı ziyaret etti. Bir araya geldiği tüm sivil toplum kuruluşlarının kendisini sıcak bir ilgiyle karşıladığını belirten Altındağ, demokrasinin olmazsa olmazı STK’ların kendisine verdiği desteğe teşekkür etti. Gerçekten demokratik bir Türkiye için CHP’de gerçekleşecek olan ön seçimin büyük bir anlam taşıdığına işaret eden Altındağ, “Örgütümüzün demokratik iradesi, büyük bir coşkuyla sandıkta tecelli edecek ve partimizi iktidara taşıyacak olan milletvekili kadrolarını birlik ve beraberlik içinde belirleyeceğiz. Yeniden demokratik Türkiye’yi kurmak için yola ön seçim ile çıkıyoruz. Güzel günler çok yakın” dedi.

Birlik mesajı

CHP iktidarında devletin ayrım yapmadan tüm vatandaşları kucaklayacağını belirten Altındağ, “Yediden yetmişe bütün halkımızı kucaklayacak, benden olan ve olmayan ayrımını hiçbir zaman yapmayacak, herkes için hukuk ve adalet temin edecek, yolsuzluğu ve yoksulluğu ortadan kaldıracak bir iktidar için CHP geliyor. Varlık içinde, birlik içinde ve özgür biçimde yaşayacak bir Türkiye için CHP geliyor” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.