Dolar 32,3248
%-0.11
Euro 34,7466
%-0.13
Altın 2.392,270
%-0.19
Bist-100 10.247,00
%0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den esnafa müjde: Faizsiz kredi desteği

Sürekli'den esnafa müjde: Faizsiz kredi desteği

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Karşıya ilçesinde esnafla bir araya geldi. 1 Kasım seçim beyannamesinin vatandaşın isteklerine önem gösterilerek hazırlandığının altını çizen Sürekli “Müjdelerle dolu bir seçim çalışması yürütüyoruz. Milletimizin taleplerini dinledik. AK Parti olarak yatırımlarımızı ona göre projelendirmeye devam ettik. En önemli konulardan biriyse esnafımıza 30 bin lira faizsiz kredi desteği sağlayacak, iş kurmak isteyenlere de gereken yatırımı yapacağız” dedi. AK Partili Sürekli'den esnafa müjde:

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 12:33
1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala çalışma temposuna Karşıyaka ilçesinde devam eden AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, esnafa müjdeyi verdi. Seçim beyannamesinin halkın talepleri doğrultusunda hazırlandığına vurgu yapan Sürekli, pek çok yeni düzenlemenin beyannamede yer aldığını söyleyerek “ Vatandaş ne istediyse AK Parti olarak biz onu yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin taleplerini dinledik. Parti olarak yatırımlarımızı ona göre projelendirdik. Bu seçimde yine esnafa tam destek veriyoruz. En önemli konulardan biri 30 bin lira faizsiz kredi desteği sağlayacak, iş kurmak isteyen esnafımıza gereken yatırımı yapacağız. Basit usulde vergilendirilen esnafımızdan 8 bin liraya kadar olan yıllık kazançtan artık vergi alınmayacak. Yine esnafımızın, emekli aylıklarından kesilen sosyal güvenlik pirimi kesintisi ise tamamen kaldırılacak, kamunun sunduğu her türlü hizmetinse kalitesini artıracağız ” dedi.



GÖNÜLDAŞLARLA BİRARADA OLMAK ONUR VERİCİ
Seçim çalışması kapsamında programına devam eden Kerem Ali Sürekli, esnaf ziyareti ardından Karşıyaka ilçe başkanlığının verdiği vefa yemeğine katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Nükhet Hotar, AK Parti İzmir 2.Bölge Milletvekili adayı İbrahim Turhan ve teşkilat mensuplarının katıldığı vefa yemeğinde konuşma yapan Sürekli “ Bugün burada sizlerle olmaktan büyük onur duyuyorum. İlçe teşkilatlarımız, gönüldaşlarımız bizler için çok değerli… Her daim bizlere destek olan ve inançlarıyla güç veren AK Parti teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni bir seçim dönemindeyiz. İnanıyorum ki yine tek yürek olacak, birlik beraberliğimizi göstererek var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Dil, din, ırk ayırt etmeden aynı sofrada yer alıyor, ülkemizin refahı için bir oluyoruz. Bizim ülkemizde kimse kardeşliğimizi bozamaz, buna asla müsaade etmeyiz. Doğu batı demeden, etnik köken gözetmeden aynı topraklarda kardeşçe yaşayacak aramıza nifak sokanlara gereken cevabı vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.