Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan Urla ve Karaburun turu

AK Partili Kaya'dan Urla ve Karaburun turu

AK Parti İzmir 1'inci Bölge Milletvekili adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Karaburun'da gerçekleştirdiği seçim gezileriyle vatandaşlarla ve esnafla kucaklaştı. AK Parti'nin seçim beyannamesinin açıklanmasıyla birlikte herkesin bu vaatlere odaklandığını ve toplumda büyük bir heyecan oluştuğunu söyleyen Kaya, "Milletimiz, siyasi tecrübe ve demokratik olgunluğumuzu göz önünde bulundurarak, yalnızca AK Parti'nin seçim vaatlerinin gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğunu düşünüyor. Bu nedenle milletimizin tercihi yeniden AK Parti olacaktır" dedi. AK Partili Kaya'dan Urla ve Karaburun turu

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 10:56
İZMİR - 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi saha çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Urla ve Karaburun ilçelerinde vatandaşlarla kucaklaştı, esnaf ziyaretlerinde bulundu, teşkilat toplantıları gerçekleştirdi. İlk olarak AK Parti Urla İlçe Teşkilatını ziyaret eden Kaya, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 13 yıllık kesintisiz iktidarı ve bu dönemde sağladığı bölgesel ve küresel düzeydeki başarılarla büyük bir marka olduğunu vurguladı. Kaya, "Seçim vaatlerimiz toplumun her kesimine hitap eden, akılcı ve vizyoner vaatler. Milletimiz, siyasi tecrübe ve demokratik olgunluğumuzu göz önünde bulundurarak, yalnızca AK Parti'nin seçim vaatlerinin gerçekçi ve hayata geçirilebilir olduğunu biliyor. Her seçim olduğu gibi bu seçimde de somut projelerle icraatlarla ortaya çıkan tek parti AK Parti'dir. AK Parti boş konuşmaz, AK Parti sadece yaptıklarını anlatır ve ne söylediyse onları hayata geçirir, gerçekleştirir. Bu nedenle milletimizin tercihi yeniden AK Parti olacaktır. AK Parti sözünün eri bir partidir" diye konuştu. 
 

TÜRKİYE'NİN BÜYÜME YOLCULUĞU DEVAM EDECEK
İzmir'de kutuplaşmayı değil birleştirmeyi hedefleyen, ideolojik tartışmaları sona erdirecek, birlik ve beraberliği vurgulayan bir siyasal söyleme ihtiyaç olduğunu ifade eden Mahmut Atilla Kaya, "Bizim hedefimiz, birlik ve beraberliğimizin devam etmesi. Bizim hedefimiz hizmet etmek. Doğup büyüdüğümüz güzel şehrimiz İzmirimizi hizmet siyasetiyle tanıştırmak için yola çıktık. İstiklalin onurlu şehri İzmir aynı zamanda da istikbalin parlak şehri olacak. Bunun için öncelikle güzel şehrimizi ideolojik söylemlerin ve içi boş tartışmaların esaretinden kurtarmalıyız. Türkiye olduğu gibi İzmir de büyüme yolculuğuna AK Parti kadrolarıyla devam edecek" ifadelerinde bulundu.



TÜRKİYE'NİN UMUDU VE ŞANSI AK PARTİ 
AK Parti'nin seçimden ne kadar güçlü çıkarsa Türkiye'nin de o kadar kazanacağını ifade eden Mahmut Atilla Kaya, "Biz bir şeyin altını özellikle çiziyoruz. AK Parti bu ülkenin çimentosudur diyoruz. Türkiye'nin umudu, Türkiye'nin şansı AK Parti'dir diyoruz. Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünün garantisi, teminatı, sigortası AK Parti'dir diyoruz. AK Parti güçlü olmak, seçimden büyük bir zaferle çıkmak zorundadır. Hem bölgemizdeki kardeş halklar, haksızlığa uğramış mazlum ve garipler için güçlü olmak zorunda hem de ülkemizin selameti için, geleceği için, büyümesi için güçlü olmak durumundadır. AK Parti seçimden güçlü olarak çıkarsa, güven ve istikrar devam edecek, Türkiye'nin geleceğe olan kararlı yürüyüşü kesintiye uğramayacaktır. AK Parti'nin seçimden güçlü bir şekilde çıkması için de bizim çok çalışmamız gerekiyor. Bu yük hepimizin omuzlarında. Gece ve gündüz demeden, durmak, yorulmak bilmeden çalışacak, 3 Kasım 2002'de tek başına iktidara gelen AK Parti'yi yine bir Kasım ayında, 1 Kasım 2015'te tekrardan tek başına iktidara getireceğiz. Yine aylardan Kasım, ilk günkü aşkla yollardayız. Çünkü, mesele memleket meselesi" dedi. 

GEÇ SAATLERE KADAR MESAİ
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, teşkilat toplantısının ardından Urla merkezde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Urla temaslarının ardından Karaburun'a hareket eden Kaya, gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarını Mordoğan, Eğlenhoca ve Kösedere mahallelerinde yaptığı ziyaretlerle sürdürdü. 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.