Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım: '1 Kasım'da İzmir'den rekor bekliyorum'

Yıldırım: '1 Kasım'da İzmir'den rekor bekliyorum'

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ziyareti yaptı. Kemeraltı Esnaf Derneğinde yapılan toplantıda sorunları dinledi. “Artık bu şehirde hizmet yapmamanın mazeretini ortadan kaldıracağız” diyen Yıldırım “Ankara bizi engelliyor diyorlar. Aslında engellenmiyor ama yapılmayan işin faturası Ankara’ya kesiliyor. Söz veriyorum Ankara’da çözülmeyecek iş olmayacak" diye konuştu. Yıldırım'dan İzmir'de yerel yönetimlere 'hizmet' mesajı:

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 12:00
İZMİR -  AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım seçim çalışmalarına yıldırım hızıyla devam ediyor. Saha çalışmalarını ara vermeden sürdüren Yıldırım Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda esnaf ziyareti yaptı. Kemeraltı Esnaf Derneğinde yapılan toplantıda sorunları dinledi. Toplantı sonrasında her fırsatta ziyaret ettiği Kemeraltı esnafının yoğun ilgisi ile karşılaşan Yıldırım, yakından ilgilendiği Konaklılardan 1 Kasımda ülkenin geleceğine sahip çıkmalarını istedi. Kemeraltı’nda yaklaşık 6 saat mesai yapan Yıldırım hiçbir vatandaşın fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Zaman zaman kendisi de vatandaşların selfie yapmasına yardım eden Binali Yıldırım çarşının ünlü esnaflarının ikramlarını da kabul etti.

YILDIRIM: "İZMİR'DE 'PARALEL' MAĞDURUYUM" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...



Saha çalışmalarının yanı sıra salon toplantıları ile her kesimden seçmene ve temsilcilere ulaşmayı hedefleyen AK Parti Adayı Binali Yıldırım bir gece de üç ayrı topluluğa seslendi. Konak öğretmenevinde Muhtarlar, STK’lar ve teşkilat üyeleri ile buluşan Yıldırım toplulukların tek salona sığmaması üzerine gecede üç ayrı salonda üç farklı konuşma yaptı.



“BAŞKA YOLU YOK, YA YAPACAKLAR YA YAPACAKLAR”
Konak Öğretmenevinde Konak muhtarları ile bir araya gelen Yıldırım konağın sorunlarını birinci ağızdan dinledi. Büyükşehir Belediyesine ulaşamamaktan şikayet eden muhtarlar, Büyükşehir tarafından siyasi ayrımcılığa uğradıklarını dile getirirken soruları yanıtlayan Yıldırım sorunların çözümü için merkezi yönetim ile yerel yönetimin uyum içinde olması gerektiğine dikkat çekti. Bunu İzmir’de sağlamanın zor olduğunu ifade eden Yıldırım “ Ak Parti olarak şikayet etmekten, mazeret üretmekten hoşlanmıyoruz. Ancak bu hizmetlerin yapılabilmesi için belediye ile ortak çalışma yürütmek zorundayız. İZBAN’da biz bunu sağladık ancak sürekli fedakarlık yapan taraf biz olduk” dedi. “Artık bu şehirde hizmet yapmamanın mazeretini ortadan kaldıracağız” diyen Yıldırım “Ankara bizi engelliyor diyorlar. Aslında engellenmiyor ama yapılmayan işin faturası Ankara’ya kesiliyor. Söz veriyorum Ankara’da çözülmeyecek iş olmayacak. Ben bunun bizzat takipçisi olacağımın sözünü veriyorum. Kaçacak yerleri kalmayacak. İzmir’e ihtiyacı olan hizmetleri ya yapacaklar, ya da yapacaklar” şeklinde konuştu.

“EN BÜYÜK SERMAYEMİZ BİRLİĞİMİZ”
Muhtarların ardından sivil toplum örgütleri ile bir araya gelen Yıldırım “Çözülemeyecek sorun yoktur. Yeter ki bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, gücümüzü bir arada tutalım bu bizim geleceğimiz için en büyük sermayemizdir. Hepimizin göz rengi, ten rengi, saç rengi farklı ama gözlerimizden dökülen yaşların rengi aynı. Birliğimize kardeşliğimize göz dikenler bayrağımıza laf edenler bilsinler ki bu toprakları atalarımız nasıl kanları ile sulayıp bize emanet ettiyse biz de torunlarımıza aynı şekilde teslim edeceğiz. Kimsen gücü bu ülkeye parçalamaya yetmeyecek. Bu sen ben meselesi değil, artık memleket meselesi ” diye konuştu.
 
 

“TÜRKİYE’DEN ÇOK İZMİR KONUŞULACAK”
Üçüncü salonda bekleyen teşkilat üyeleri ve mahalle başkanları ile bir araya gelen Yıldırım adeta izdiham ile karşılandı. Coşkulu beleyişinin ardından salona giren Yıldırım’ı özlemle kucaklayan teşkilat mensupları Yıldırım’ı duygulandırdı. “Bu heyecan bu coşku dalga dalga çoğalacak 1 Kasımda zirveye varacak. İzmir’de sizler tarih yazacaksınız” dedi. Binali Yıldırım mahalle başkanları ve teşkilat üyelerine verdiği mesajda şunları söyledi;  İzmir Türkiye’nin milli birlik ve beraberliğinin sembolü olan ilklerin şehridir. İzmir işgali gören ve kurtuluş savaşının noktalandığı şehirdir. Bu seçimde İzmir bir mesaj verecek. Atatürk’ün emanetini muasır medeniyetler seviyesine ulaştırma azminin İzmir’den yükseldiğini göstereceğiz. İzmir’in bu halinden memnun olanlar bize oy vermesin. Çok samimi söylüyorum, İzmir’in yeri burası değil bunları, hak etmiyor diyen varsa biz buradayız. İzmir’i marka şehir yapmayı birlikte başaracağız” Toplantı sonunda teşkilatın kravat hediye etmesi üzerine benim için en büyük hediye İzmir’den rekor oy almaktır” dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.