Dolar 32,3749
%0.05
Euro 34,7645
%-0.08
Altın 2.395,900
%-0.04
Bist-100 10.245,00
%0.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'den flaş reklam kampanyası

Büyükşehir'den flaş reklam kampanyası

1 Kasım'da yapılacak genel seçimlere sayılı günler kala siyasi partiler kent genelinde tanıtım ve halka ilişkilere yönelik çalışmalarına hız katarken, ısınan siyasi ortamla birlikte İzmir Büyükşehir Belediyesi de flaş bir reklam kampanyası başlattı. Büyükşehir'den seçime beş kala flaş reklam kampanyası

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 11:49
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Seçimlere odaklanan kentte yer alan duyuru  panoları ve bilboardları yeni reklam kampanyasına ait afişlerle donatan İzmir Büyükşehir Belediyesi "İcraatin içinden" dedi.
 
BÜYÜKŞEHİR "İÇİNDE SEN VARSAN GÜZEL" DEDİ
İzmir'de tamamlanan ve halen devam eden projeler ile belediye faaliyetlerini reklam yoluyla duyuran Büyükşehir Belediyesi, yeni bir kampanyanın startını verdi. Genel seçimler öncesinde bir kez daha eleştiri oklarının hedefindeki kurum olan Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Aziz Kocaoğlu, "İçinde sen varsan güzel" diyerek İzmirlilere seslenmeyi tercih etti. Ay sonuna kadar çeşitli sloganlar ile destekleneceği ve sürdürüleceği öğrenilen kampanya Kıyı tasarım Projesi, Yüzülebilir Körfez Projesi, Sasalı Kent Ormanı ve çevre yatırımları gibi dört ana başlıkta toplanırken, reklam panolarında geçtiğimiz yerel seçimlerden itibaren klasikleşen "Yaşayan şehir, Yaşanacak şehir" söylemine ağırlık verildiği dikkat çekti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.