Dolar 32,5237
%0.27
Euro 34,8078
%0.19
Altın 2.444,990
%0.26
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli: 'Türkiye sağlıkta öncü ülke olacak'

Sürekli: "Türkiye sağlıkta öncü ülke olacak"

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, "Hedefimiz ülkemizi sağlık alanında bölgemizin öncü ülkesi yapmaktır" dedi.

  • Ege Postası
  • 18.04.2015 - 14:08
İZMİR - Yapımı devam eden Çiğli Bölge Hastanesi’ni de ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Sürekli yetkililerle konuşarak hastane hakkında bilgi aldı. AK Parti döneminde sağlık konusunda önemli adımlar atıldığını ve atılmaya devam edeceğini ifade eden Sürekli, hastanenin en kısa zamanda İzmir halkının hizmetine gireceğini belirtti.
Sürekli şöyle konuştu:
"AK Parti olarak, insan merkezli anlayışının gereğiyle, fiziken ve ruhen sağlıklı nesillerin yetişmesini öncelikli görmekteyiz. Sağlıklı nesillerin yetiştirilmesini, aynı zamanda kalkınmada beşeri sermayenin oluşumu için de bir gereklilik olarak görüyoruz. Sağlık alanında hizmet standardının sürdürülebilirliğini sağlamak, yeni reformlarla hizmet kalitesini arttırmak, başta yoksul kesimler olmak üzere hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmek temel amacımızdır. Bu amaç doğrultusunda sağlık alanındaki insan kaynağımızın ve hizmetlerin kalitesini sürekli artırmayı hedefliyoruz. Partimiz, yeni dönemdeki tüm vizyonel projelerinin merkezine sağlıkta tüketen ülke olduğu kadar üreten ülke olma hedefini koymaktadır. Tıbbi teknolojide, ilaç endüstrisinde ve sağlık turizminde kapasitemizi arttırmak, yeni projelerin temel motivasyonunu oluşturacaktır"
Önümüzdeki dönemde hastanelerdeki nitelikli yatak oranını yüzde 90’ın üzerine çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Sürekli,  Koruyucu Hekimliği yaygınlaştıracaklarını ve sağlıklı yaşam kültürünü teşvik edeceklerine de vurgu yaptı.
Programına devam eden Kerem Ali Sürekli Kemalpaşa’da  Semerkand ve Erzurumlular Derneği’nin ortaklaşa  düzenlemiş olduğu kutlu doğum haftası etkinliğine katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.